Spuitbus / Smeermiddelen / Olie

Spuitbus / Smeermiddel / Olie

Wanneer u gaat werken aan uw auto, motor of aanhanger, zult u bijna altijd olie of smeermiddel moeten hebben. Zeker wanneer u olie gaat verversen, maar ook wanneer u te maken heeft met bewegende delen. Olie wordt er dan voor gebruikt om bewegende delen soepel langs elkaar heen te laten bewegen, zonder dat de onderdelen slijten of beschadigen. Het is dan ook erg belangrijk om alle bewegende delen goed in te vetten, oliën of smeren. Maar waar koopt u de smeermiddelen die u nodig heeft bij het klussen aan uw voertuig? 
 

Trailer And Tools is uw automotive expert

Wanneer u aan uw auto of motor gaat sleutelen, dan zult u dus smeermiddelen in huis moeten hebben. U kunt uw smeermiddelen gelukkig snel en eenvoudig bestellen bij Trailer And Tools, wij zijn namelijk uw expert in automotive gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Wij hebben dus een ruim assortiment aan oliën en smeermiddelen. U kunt uw bestelling snel en eenvoudig plaatsen in onze webwinkel of komen kopen in ons winkelpand in Hengelo. Wanneer u nu direct uw smeermiddelen nodig heeft, kom dan naar onze winkel. U heeft dan uw product direct in handen. Mocht u er een dag op kunnen wachten, bestel het dan via onze webshop. Voor 14.00 uur besteld betekent dat wij het de volgende dag al bezorgen.
 

Ook spuitbussen koopt u bij Trailer And Tools

Waar gehakt worden vallen spaanders, en wanneer u aan het werk gaat met metaal, dan is de kans groot dat er toch (kleine) beschadigingen aan de lak kunnen komen. Om die reden is het verstandig om een spuitbus te halen in de kleur van uw auto of motor, om er zo voor te zorgen dat er toch een beschermlaag om uw metaal zit. U kunt met een spuitbus snel en eenvoudig een beschadiging wegwerken en er voor zorgen dat uw lak er weer netjes uitziet. De verflaag van een auto is natuurlijk erg belangrijk voor de bescherming tegen roest en dergelijke.

 

 

 

Zirkoonstraat 10
7554 TT Hengelo

Tel: 074-851 34 34

info@trailerandtools.nl
www.trailerandtools.nl
Powered by Lightspeed