Garage inrichting
Of het nu gaat om een garage van de autobezitter of van de doe-het-zelver, rommelige garages zijn een doorn in het oog. U zoekt iets en kunt het niet meer vinden: voor velen een bron van ergernis. Naast het hebben van goed materiaal is het onderhoud en de opslag van uw garagespullen ook erg belangrijk. Door een perfecte garage inrichting zult u merken dat u uw gereedschap weer makkelijk kunt terug vinden. Met overzichtelijke kasten, laden of rekken en maakt u makkelijker beslissingen over bewaren of weggooien. Ruimte winnen in de garage is gemakkelijker dan u denkt, door simpelweg aandacht te besteden aan de garage inrichting. Want een uitgekiende garage inrichting biedt u zeeën van ruimte voor al uw gereedschap en werkstukken.

Wat hebben wij te bieden aan garage inrichting?

Voor de inrichting van uw garage biedt Trailerandtools.nl de crème de la crème op het gebied van werkbanken, gereedschapswagens, ladenkasten, wandoplossingen, muursystemen, stapel- en legrekken, schragen en vloerbedekking. Onze collectie omvat alles op het gebied van garage inrichting, zodat uw gereedschap en andere spullen goed en veilig zijn opgeborgen! In onze ruime showroom van 600 vierkante meter vindt u ongetwijfeld waar u naar zoekt op het gebied van garage inrichting. Alles is uit voorraad leverbaar. Door de combinatie van hoogstaande kwaliteit en de juiste prijzen zult u nog lang plezier hebben van uw investering in de inrichting van de garage!

Kasten bieden de sleutel tot een goede inrichting van de garage

Met voldoende kastruimte hoeft u zich geen zorgen te maken over te weinig ruimte voor al uw gereedschap.  Kasten vormen de sleutel tot een goede garage inrichting. Bovendien bieden ze handige ruimtebesparende opties. Met grote en robuuste laden voorzien ze u van genoeg ruimte, zodat u plek heeft voor gereedschap en andere materialen. Een andere handige ruimtebespaarder binnen de inrichting van uw garage zijn haken aan het plafond: denk hierbij aan fietshaken of ophanghaken. Op deze manier gebruikt u de loze ruimte in de garage.

Trailerandtools.nl

Heeft u interesse in garage inrichting, of u wilt een offerte van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een garage inrichting kopen kan eenvoudig snel en online in de webshop van Trailer And Tools. Heeft u vragen of opmerkingen, onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Het kan immers zijn dat u niet weet welk product u zoekt of onvoldoende op de hoogte bent over de mogelijkheden.

Trailerandtools.nl is gevestigd in Hengelo. Als u plannen heeft voor de inrichting van uw garage kunt u zowel onze winkel/showroom bezoeken als gebruik maken van de webshop. Behalve garage inrichting hebben wij bijna alles te koop op het gebied van garage of werkplaats, maar ook voor uw aanhanger, boottrailer en caravan hebben wij vele onderdelen. Naast de werkplaats- en garagegereedschappen hebben wij ook de meest voorkomende handgereedschappen in ons assortiment. De producten zijn bestemd voor elk budget: altijd een goede prijs/kwaliteitverhouding en geschikt voor autogarages, vakman en industrie, maar ook de doe-het-zelver.

Maak dus het meeste van uw garage dankzij de dienstverlening van Trailerandtools.nl
Zirkoonstraat 10
7554 TT Hengelo

Tel: 074-851 34 34

info@trailerandtools.nl
www.trailerandtools.nl
Powered by Lightspeed