Speciaal gereedschap

Speciaal gereedschap vindt u bij Trailer And Tools

Zoekt u een hamer, standaard schroevendraaierset of handzaag, dan weet u waarschijnlijk wel waar u moet zijn. U kunt terecht bij de plaatselijke bouwmarkt, en er zijn tal van webshops waar u het meest gebruikte gereedschap aan kunt schaffen. U zou nog even op Google kunnen zoeken naar welk merk gereedschap het best is, of welk merk de beste prijskwaliteitsverhouding vertegenwoordigt, maar verder is het allemaal niet zo moeilijk.

Maar als u speciaal gereedschap zoekt, bijvoorbeeld specialistisch autogereedschap of een bijzonder soort tang, dan vindt u dit misschien niet in de bouwmarkt en hebben de meeste webshops dit ook niet. Een bouwmarkt heeft maar een beperkt aantal vierkante meters ter beschikking en dus niet genoeg ruimte om elk denkbaar stuk gereedschap aan te bieden. En veel webshops vinden het niet de moeite waard om specialistisch gereedschap aan te bieden, omdat er relatief weinig vraag naar is. De vraag is dus waar u moet zijn als u speciaal gereedschap nodig heeft. Het antwoord op die vraag vindt u bij Trailer And Tools.

Ruime selectie gereedschap, zowel alledaags als specialistisch gereedschap

Trailer And Tools is een webshop die aanhangwagenbenodigdheden, automotive gereedschap en een ruime selectie ander gereedschap aanbiedt. Ook voor lucht- en hijsgereedschap kunt u bij ons terecht. Als u speciaal gereedschap zoekt, voor het werken met auto’s of voor andere doeleinden, is de kans zeer goed aanwezig dat wij net dat specialistische stuk gereedschap hebben waar u naar op zoek bent. Uiteraard kunt u een gewone schroevendraaierset of een set steeksleutels ook gewoon bij ons verkrijgen, waarbij wij degelijke kwaliteit aanbieden tegen eerlijke prijzen.

Al ons gereedschap is in onze webshop onderverdeeld in overzichtelijke subcategorieën, zodat u snel kunt zien of wij bieden wat u zoekt. De verschillende soorten speciaal gereedschap die wij aanbieden zijn te divers om op te noemen. Hebt u bijvoorbeeld een Amerikaanse auto waarbij u met inchgereedschap moet werken? Hiervoor kunt u bij ons terecht. Enkele andere voorbeelden zijn bijzondere tangen, fietsgereedschap, tappensets en natuurlijk onze ruime sortering automotive gereedschap. Voorbeelden van dit automotive gereedschap zijn bijvoorbeeld lagertrekkers, bandenlichters en koppeling (de)montagesets. Voor zeer veel onderdelen van uw auto hebben wij speciaal gereedschap in ons assortiment opgenomen.

Ook elektrisch gereedschap en luchtgereedschap wordt door ons aangeboden, naast de koppelingen voor Airpress, Euro en Orion luchtgereedschap. Kortom, wij kunnen niet 100% garanderen dat wij net dat stuk gereedschap of die gereedschapsset hebben die u zoekt, maar de kans is wel groot, dus bekijk ons ruime assortiment speciaal gereedschap om te zien of wij u verder kunnen helpen.

Bestel uw speciale gereedschap snel en eenvoudig

Heeft u gevonden wat u zocht? U kunt uw artikelen snel en gemakkelijk bestellen en betalen in onze webshop. Trailer And Tools hanteert korte levertijden, dus u heeft uw gereedschap snel thuis of op de werkplek. U kunt echter ook een bezoek brengen aan onze ruim 600m2 grote winkel in Hengelo, Overijssel. Daar kunt u de producten met eigen ogen bekijken en ons personeel benaderen met eventuele vragen. Onder het genot van een kopje koffie geven zij u graag deskundig advies. Voor specialistisch gereedschap is Trailer And Tools uw partner!

Zirkoonstraat 10
7554 TT Hengelo

Tel: 074-851 34 34

info@trailerandtools.nl
www.trailerandtools.nl
Powered by Lightspeed