Handlieren met remmechanisme

Handlieren met remmechanisme

Bent u op zoek naar een handlier omdat u iets omhoog moet takelen of hijsen? Dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor een handlier met remmechanisme. Bij een handlier met remmechanisme zal de lading niet gaan zakken wanneer u de lier loslaat. Er zit namelijk een mechaniek in de lier verwerkt, die er voor zorgt dat als u de lier loslaat deze op spanning zal blijven staan, en dus niet terug zal lopen. U zal nog steeds wel goed moeten opletten of de handlier die u uitzoekt wel genoeg gewicht kan takelen. Het is gevaarlijk om met een te lichte lier te gaan takelen.


Trailer And Tools is uw expert in handlieren

Wanneer u op de website van Trailer And Tools kijkt dan zult u een ruim assortiment handlieren vinden. Wij hebben zowel ongeremde handlieren, als handlieren met een remmechanisme. Ook staat duidelijk beschreven wat de maximale trekkracht is van de handlieren. Mocht u advies willen over welke handlier u aan zou moeten schaffen? Neem dan contact op met onze technische dienst door middel van een mailtje naarinfo@trailerandtools.nl. Wij staan voor u klaar om u van goed advies te voorzien en op die manier verder te helpen. Met het antwoord wat u krijgt kunt u direct een bestelling plaatsen in onze webshop. 


Trailer And Tools is meer dan een webshop

Behalve dat u makkelijk en snel al onze producten online kan bestellen, kunt u natuurlijk ook langskomen in onze ruime winkel in Hengelo. Hier hebben wij wel duizend-en-één verschillende producten uitgestald staan. U kunt dus het assortiment handlieren ongeremd of met remmechanisme komen bekijken. Ook staan onze vakkundige medewerkers klaar om u te woord te staan en van advies te voorzien. Natuurlijk zullen wij bij een advies gesprek u ook van koffie voorzien. Kom dus voor al uw handlieren ongeremd of met remmechanisme naar Trailers And Tools!| Meer