Acculader, batterijlader 6V of 12V accu´s

Acculader, batterijlader 6V of 12V accu´s
0 Reviews | Review toevoegen

Acculader, batterijlader voor 6 en 12 volt accu's dus voor auto en motor. (AUTM-01297).

Artikelnummer

AUTM-01297 

Verzendkosten

€ 5,50 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

8717344991537  

€ 35,00
€ 29,50
prijs is incl. BTW per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Acculader, batterijlader, oplader voor 6 en 12 volt accu's, voertuig lader 6 ampere op netwerkstroom( 230 volt) (AUTM-01297).


  • Geschikt voor 6 volt(motoren) en 12 volt auto, accu's
  • Deze lader is tegen kortsluiting beschermd en electronische beveiligd tegen gebruikersfouten.
  • Beschermd tegen oververhitting.
  • Met ledindicator

Acculader 6 en 12 Volt 6 Ampère , Batterijlader, Lader , Laadapparaat. Een kleine accu lader die bijvoorbeeld zeer geschikt is voor het laden en onderhoudsladen van kleine startaccu's van bijvoorbeeld een motor. Acculader 12v accu's met een sterkte van 6 Amp. Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld Uw auto accu op te laden. Maar ook geschikt voor bootaccu, motoraccu en overige accu's. Alles wordt er bijgeleverd, ook met de accu klemmen en is dus klaar voor dagelijks gebruik. Deze lader is tegen kortsluiting beschermd en electronische beveiligd tegen gebruikersfouten.
 

Acculaders


Trailer and Tools heeft een heel groot assortiment in verschillende gereedschappen, uitrustingen, onderdelen, snelle levering en ruime voorraad, zoals de acculaders die wij u aanbieden. Vele mensen zullen denken dat ze geen acculader nodig hebben in verband met het automatisch laden door het voertuig zelf, helaas is dat niet het geval. Veelal wordt de term acculader gebruikt voor een onderhoudslader. In de spreektaal wordt de term acculader, druppellader en onderhoudsladers door elkaar gebruikt, ook wij spreken over een acculader terwijl wij eigenlijk onderhoudslader bedoelen. De accu’s van voertuigen hebben het in de winterperiode het erg zwaar, of u nou gebruik maak van het voertuig of niet. Vele mensen denken dat een acculader pas van toepassing is wanneer een accu voor een lange periode is gebruikt of wanneer het voertuig voor een lange tijd stil heeft gestaan, wat absoluut niet het geval is. Onderweg laadt het laadcircuit van uw voertuig de accu automatisch op.
 

Maar wat als u een accu wilt laden zonder een laadcircuit van uw auto, boot of uw motor?


Misschien wilt u uw accu van uw voertuig tijdens de winterstalling in conditie houden. U zult vast wel denken dat wanneer de accu helemaal leeg is u de accu zo weer kunt opladen, dat is helaas niet altijd het geval. Als u pech heeft verliest de accu zijn spanning meteen weer. Daarom biedt Trailer and Tools meerdere soorten laders die u voor meerdere soorten voertuigen/accu’s kunt gebruiken om zodoende dit soort omstandigheden te voorkomen.

Kostenbesparing

Naast de hoge kosten voor het aanschaffen van een nieuwe accu levert het ook een hoop gedoe op. Dat kunt u allemaal voorkomen door gebruik te maken van één van de moderne acculaders die u bij Trailer and Tools kunt verkrijgen. De laders van Trailer and Tools staan bekend om hun gunstige prijs/kwaliteit verhouding. In de afgelopen jaren is er veel ontwikkeld in die branche, met als gevolg  dat de acculaders zeer betaalbaar zijn geworden.

Levensduur

Naast de aantrekkelijke prijzen van de acculaders, heeft het ook gezorgd dat de acculaders de levensduur van diezelfde accu flink verlengd hebben. Acculaders van vroeger hebben de functie niet om te stoppen met laden zodra de accu vol is, wat uiteindelijk het levensduur van de accu nadelig kan beïnvloeden. Alle laders die Trailer and Tools u aanbiedt stoppen automatisch met laden zodra de accu vol is (intelligente laders).
 

Service

Uiteraard geven wij graag advies over de juist keuze, bekijk alle mogelijkheden die wij u aanbieden op onze site TrailerandTools.nl.


Onze accu gerelateerde producten hebben we onderverdeeld in verschillende subgroepen.
Welke groepen hebben we allemaal die vallen onder de accuproducten:


Hoofstroomschakelaars
Contactsloten
Acculaders
Accutesters
Accupoolklemmen
Startkabelklemmen
Startkabels

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.