ketting en haak dubbel, ketting met haak, ketting, haak, haken
17% KORTING
ketting en haak dubbel, ketting met haak, ketting, haak, haken

Ketting + Haak dubbel, capaciteit van 2 Ton, hefhoogte 0.5 meter

Ketting mat haak 0.5 meter dubbel, Kettingtakel, Kettingkoppeling, Borgketting, Borghaak.


Artikelnummer:LIER-00126 Verzendkosten:€ 6,95 EAN:7423653262244

Adviesprijs € 30,00
25,00 incl. BTW *
€ 20,66 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Ketting + Haak 0.5meter Dubbel, Ketting Takel, Takels. (LIER-00126).
 

Kettingtakel 2 Ton gekeurd, Ketting takel, Takel, Kettingtakel. Deze robuuste kettingtakels zijn ideaal voor uw hijswerkzaamheden. De kettingtakel richt zich op eindgebruikers die hoge eisenstellen aan hun hijswerktuigen en niet met standaard genoegen nemen. Met behulp van de lichte ketting kunt u gemakkelijk verticaal hijssen.  De kettingtakels worden geleverd inclusief een stevige lastketting. Capaciteit = 2 Ton. Hefhoogte = 0.5 m. Kracht om max. lading te heffen = 324 N. Diameter van de ketting = 6 mm. 


Trailer and Tools heeft een groot assortiment aan verschillende ijzerwaren, hieronder een overzicht:  Kettingen ijzerwaren

Wanneer u op zoek bent naar een ketting, dan bent u over het algemeen op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Daarnaast is het prettig als u een ketting kunt aanschaffen op de lengte die u nodig denkt te hebben. Een te korte ketting is natuurlijk niets waard, en bij een te lange ketting zitten er toch schakels in de weg. Gelukkig kunt u ook bij Trailer And Tools uw kettingen per strekkende meter kopen. Op die manier kunt u zelf bepalen hoe lang de ketting is die u koopt. Naast dat u eenvoudig de juiste lengte ketting kunt kopen bij Trailer And Tools, heeft u ook een ruime keuze uit verschillende kettingen. Voor het lichte werk heeft u natuurlijk geen 10mm ketting nodig.


Trailer And Tools, uw expert in ijzerwaren

Wanneer u op zoek bent naar ijzerwaren, kom dan naar Trailer And Tools. Wij hebben een ruim assortiment ijzerwaren en bij ons vindt u de ijzerwaren, zoals kettingen, haken, oogbouten, etc. die u zoekt. Al deze producten kunt u makkelijk en snel bestellen in onze webwinkel, op een tijdstip dat het u uitkomt. Meestal lukt het ons om uw bestelling de volgende dag te bezorgen. Kijk dus eens rustig in onze webshop en bestel de materialen of gereedschappen die u nodig hebt. Ook uw werkplaatsinrichting kunt u via onze webshop bestellen.


scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Niet alleen hebben wij een zeer groot assortiment voor u om uit te kiezen, maar we hebben ook een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen we u scherpe prijzen geven. Dus waarom teveel betalen? Een grote voorraad betekent ook dat we uw bestelling snel kunnen afhandelen en u uw bestelling snel in huis heeft. Maakt u gebruik van onze webshop of komt u langs in Hengelo? In onze grote showroom van 600m2 heeft u alle ruimte om onze producten eens van dichtbij te bekijken. Kom langs, de koffie staat voor u klaar.
 
Review toevoegen
ketting en haak dubbel, ketting met haak, ketting, haak, haken

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen