Stalen wielen, Motorkraan Zwenkwielen

Weergave:


Bezig met laden...
Zwenkwiel motorkraan, 70mm, 95mm x 60mm
Korting -32%
Zwenkwiel motorkraan, 70mm, 95mm x 60mm
(0)
€ 11,00 € 7,50
Prijs per stuk
Zwenkwiel motorkraan, 85mm, 95mm x 60mm
Korting -32%
Zwenkwiel motorkraan, 85mm, 95mm x 60mm
(0)
€ 11,00 € 7,50
Prijs per stuk

Bokwielen en Zwenkwielen en ook de motorkraan wielen.


Snel en behendig een zware last door soms kleine en lastige ruimtes manoeuvreren, een klus waar elke monteur of anderszins iemand die werkzaam is op het gebied van automotive klussen met regelmaat mee te maken krijgt. Bij Trailer And Tools begrijpen we dat u ook in deze de oplossing zoekt om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Als uw aanbieder van automotive onderdelen en automotive gereedschap geven wij u in deze een breed aanbod, dat u de steun geeft die het verschil maakt. Een breed aanbod aan gereedschappen, onderdelen en toebehoren is natuurlijk niet compleet zonder u alle keuze te geven voor bokwielen. Deze vindt u dan ook in een brede verscheidenheid in ons assortiment.
 

Alle keuze


Wij geven u alle keuze als het aankomt op bokwielen maar ook op zwenkwielen in verschillende kwaliteiten.  Wij bieden bokwielen en zwenkwielen die massief zijn of luchtgevuld, en natuurlijk zijn onze bokwielen en zwenkwielen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en belastbaarheden. Niet alleen de wielen zelf vindt u weer in ons uitgebreide assortiment, maar ook allerlei toebehoren en aanverwante artikelen. Met andere woorden geven wij u de kans om uw werkplaats compleet te maken in alle aspecten, en dan wel onder voor u zeer gunstige voorwaarden.
 

Betaal niet teveel


Meer dan voldoende keuze en een garantie in kwaliteit; door onze strenge selectie van ons assortiment zijn dit niet de enige voordelen die u bij ons ontdekt. Wij hanteren naast een zeer breed en divers assortiment ook een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij uw bestelling snel afhandelen en kunt u snel aan de slag. Ook geeft ons dit de mogelijkheid om onze artikelen scherp te prijzen. Weet u niet zo goed welk artikel het beste bij uw situatie past, geen nood. Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies.
 | Meer