air sand blaster, zandstraalset, zandstraler, zandstraal set, zandstraal gereedschap sand blaster, zandstraalset, zandstraler, zandstraal set, zandstraal gereedschap
29% KORTING
air sand blaster, zandstraalset, zandstraler, zandstraal set, zandstraal gereedschap
 sand blaster, zandstraalset, zandstraler, zandstraal set, zandstraal gereedschap

Zandstraalpistool, zandsrtaalset op lucht, zandstaler, pneumatische zandstraler

Met deze zandstraalset is het mogelijk om direct te stralen of ontroesten. De zandstraler set word geleverd met 4 extra mondstukken voor de juiste uitblaasstraal voor verschillende doeleinde. 


Artikelnummer:AUTM-01164 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654395392

Adviesprijs € 35,00
25,00 incl. BTW *
€ 20,66 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Zandstraalpistool, zandstraal set, zandstraler, pneumatische zandstraler, straalpistool, straler (AUTM-01164).


Deze pneumatische zandstraler set komt met een zandstraal pistool die gebruik maakt van een opvangzak om zo te ver komen dat overtollig zandkorrels verloren gaan. mMet deze zandstraler set kunt u direct gaan stralen om roest en verf te verwijderen.  De zandstraler set word geleverd met 4 extra mondstukken voor de juiste uitblaasstraal voor verschillende doeleinde. 
 
 • Met deze zandstraalset is het mogelijk om direct te stralen of ontroesten. Waar je met de schuurmachine niet bij komt is het wel mogelijk met deze zandstraalset. Deze set wordt geleverd inclusief hulpstukken en zand
 • Zandstraalset , Zandstraalpistool, Zandstraler , Zandstraal set , Zandstraal gereedschap.
   
Afmetingen van de pistool:
 
 • De zandstraalpistool heeft een lengte van 300 mm 
 • De meegeleverde aluminium reservoir heeft een diameter van 110 mm (11 cm)
 • en een hoogte van 130 mm (13 cm). 
 

LUCHTGEREEDSCHAP


Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 
 

Wat is luchtgereedschap?


Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 

 

Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 


Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines.


Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?

 
 • Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
 • Luchtgereedschappen zijn erg veilig
 • Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
 • Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.


Een Drukregelaar of reduceerventiel: 

Wanneer je luchtdrukgereedschap met een te hoge werkdruk gebruikt, slijt je gereedschap sneller en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met een drukregelaar of reduceerventiel kun je de werkdruk gemakkelijk instellen en vasthouden. Doordat de toevoer van luchtdruk constant is, kan het aangesloten gereedschap bovendien optimaal zijn werk doen. Drukregelaars zijn te gebruiken met een compressor. Aflezing van de regelaar is in MPa en Psi.


Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we allemaal voor u hebben.
 
Review toevoegen
air sand blaster, zandstraalset, zandstraler, zandstraal set, zandstraal gereedschap

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen