Bolderkar en steekwagen banden

Weergave:


Bezig met laden...
Bolderkarwiel, Steekwagenwiel met stalen velg, maat 3.00-4, prijs per stuk
Bolderkarwiel, Steekwagenwiel met stalen velg, maat 3.00-4, prijs per stuk
(0)
€ 12,50
Prijs per stuk
Bolderkar/Steekwagen wiel met kunststof velg, prijs per stuk, maat 3.00-4
Bolderkar/Steekwagen wiel met kunststof velg, prijs per stuk, maat 3.00-4
(0)
€ 6,50
Prijs per stuk

Bolderkar / steekwagenbanden

Als uw aanbieder van automotive onderdelen en automotive gereedschap kunt u bij ons ook terecht voor een breed aanbod aan toebehoren. Ongeacht uw keuze kunt u bij ons een garantie in kwaliteit verwachten, omdat wij een strenge selectie hanteren over ons gehele assortiment. Dit geldt uiteraard ook voor de verschillende wielen en banden die u bij ons kunt bestellen. Ook bolderkar- en steekwagenbanden zijn breed vertegenwoordigd in ons assortiment. Ook deze worden u aangeboden onder dezelfde sterke voorwaarden als ons overige assortiment. Hoge kwaliteit staat voor een lange levensduur, maar naast een sterke kwaliteit en zeer veel keuze bieden wij u nog veel meer voordelen.

Maak uw werkplaats compleet

Bij ons heeft u alle keuze om deze af te stemmen op uw wensen en natuurlijk uw budget. Wij geven u alle ruimte om uw keuze te maken, maar weet u niet goed welk artikel het beste bij uw situatie past of heeft u overige vragen, ook dan kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om u bij te staan met raad en advies. Hier houdt het niet mee op, wij geven u de beschikking over ons assortiment onder voor u zeer gunstige voorwaarden.

Betaal niet teveel

Niet alleen ontdekt u bij ons een breed en divers assortiment, ook hanteren wij een zeer grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij u scherpe prijzen geven. Een gegeven dat u zult merken in de portemonnee. Een grote voorraad betekent ook dat we in staat zijn om uw bestelling snel af te handelen. Uw bestelling heeft u snel thuis, zodat u er gelijk mee aan de slag kunt. Maakt u gebruik van onze webshop of komt u langs in Hengelo. In onze 600m2 grote showroom kunt u een goed beeld krijgen van onze artikelen. De koffie staat klaar.In deze catergorie vindt u alles wat te maken heeft met steekwagenwielen, bolderkarwielen. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende wielen. Hieronder een uitgebreid overzicht van wat we hierin allemaal hebben voor u.| Meer