Balkklem

Weergave:


Bezig met laden...
15% KORTING

Balkklem voor takel - Capaciteit 1 Ton - Hijsklem - 75 tot 220mm - Torso

Balkklem voor takel - Capaciteit 1 Ton - Hijsklem - 75 tot 220mm - Torso (LIER-00001).

Adviesprijs € 65,00
55,00 incl. BTW
€ 45,45 excl. BTW
19% KORTING

Balkklem voor takel - Capaciteit 2 Ton - Hijsklem - 75 tot 220mm - Torso

Balkklem voor takel - Capaciteit 2 Ton - Hijsklem - 75 tot 220mm - Torso (LIER-00002).

Adviesprijs € 80,00
65,00 incl. BTW
€ 53,72 excl. BTW
17% KORTING

Balkklem voor takel - Capaciteit 3 Ton - Hijsklem - 80 tot 320mm - Torso

Balkklem voor takel - Capaciteit 3 Ton - Hijsklem - 80 tot 320mm - Torso (LIER-00173).

Adviesprijs € 115,00
95,00 incl. BTW
€ 78,51 excl. BTW

Balkklem / loopkat / platenklem

Om uw werkplaats of garage compleet te maken wilt u natuurlijk de keuze uit een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment. Dit ontdekt u bij Trailer And Tools, uw partner als het aankomt op automotive onderdelen en automotive gereedschap. Een veel voorkomende bezigheid in de meeste werkplaatsen is het verplaatsen van zware en grote platen of anderszins zaken die middels een takel verplaatst dienen te worden. De voordelen hiervan zijn overduidelijk, als ook de noodzaak voor degelijke apparatuur in deze. Bij Trailer And Tools is degelijk niet goed genoeg. Wij geven u de beschikking over een assortiment waarbij een hoogstaande kwaliteit gegarandeerd is. Dit geldt uiteraard ook voor onze balkklemmen, loopkatten en platenklemmen.
 

Maak uw keuze

Bij ons heeft u alle keuze als het aankomt op een balkklem, een loopkat of een platenklem. Zo kunt u uw keuze afstemmen op wat uw wensen zijn en natuurlijk uw budget. Ons zeer grote aanbod geeft vrijwel elke werkplaats de mogelijkheid om compleet gemaakt te worden. Het gevolg is dat u efficiënt en effectief aan het werk kunt, met behulp van de beste artikelen die u door ons worden aangeboden. Het verplaatsen van zaken middels een takel kan dus ook door ons ondervangen worden.
 

Bij ons betaalt u niet teveel

Wij maken gebruik van een strenge selectie als het aankomt op de artikelen die wij opnemen in ons assortiment. Alleen kwaliteit wordt opgenomen in ons aanbod. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u bij ons hoge prijzen krijgt. Door groot in te kopen kunnen we u zeer scherpe prijzen geven voor al onze artikelen. Een ander voordeel van een grote voorraad is dat wij in staat zijn om uw bestelling snel af te handelen. U kunt dus snel aan de slag. Kom ook eens langs in onze showroom in Hengelo, de koffie staat klaar.