Neuswielen

Weergave:


Bezig met laden...
Neuswiel 48mm kunststof, Steunwiel, min. Hoogte 530mm, max. Hoogte 790mm, wiel is 200 x 50mm, massief rubber
Neuswiel 48mm kunststof, Steunwiel, min. Hoogte 530mm, max. Hoogte 790mm, wiel is 200 x 50mm, massief rubber
(0)
€ 15,00
Prijs per stuk
Neuswiel 48mm stalen velg verzinkt, 200mm x 50mm, min. Lengte 52mm, max. Lengte 81mm
Korting -22%
Neuswiel 48mm stalen velg verzinkt, 200mm x 50mm, min. Lengte 52mm, max. Lengte 81mm
(0)
€ 22,50 € 17,50
Prijs per stuk
Neuswiel 60mm stalen velg verzinkt, Steunwiel, Aanhangerwiel
Korting -22%
Neuswiel 60mm stalen velg verzinkt, Steunwiel, Aanhangerwiel
(0)
€ 45,00 € 35,00
Prijs per stuk
Neuswiel hendel 48 mm, Spindel, Slinger
Korting -25%
Neuswiel hendel 48 mm, Spindel, Slinger
(0)
€ 10,00 € 7,50
Prijs per stuk
Neuswiel rond 60mm automaat, Steunwiel, Aanhanger poot klapbaar
Korting -20%
Neuswiel rond 60mm automaat, Steunwiel, Aanhanger poot klapbaar
(0)
€ 50,00 € 40,00
Prijs per stuk
Neuswiel, 35mm, stalen velg, verzinkt
Neuswiel, 35mm, stalen velg, verzinkt
(0)
€ 17,50
Prijs per stukNeuswielen, steunwielen voor de aanhanger of caravan.


Als het aankomt om uw aanhanger compleet te maken dan ontdekt u het aanbod bij Trailer And Tools. Niet alleen hebben wij vrijwel alles voor uw aanhanger, maar zijn we uw aanbieder als het aankomt op automotive onderdelen en automotive gereedschap. In andere woorden bent u bij ons aan het juiste adres als het aankomt op het compleet maken van uw garage of werkplaats. Dit geldt in het bijzonder als het aankomt op uw trailer of aanhanger. Dat wij u in deze een breed aanbod geven zal u dan niet verbazen. Dat u dan bij ons alle keuze heeft voor neuswielen is dan vanzelfsprekend.
 

Waar gebruik je een neuswiel voor een aanhangwagen of caravan voor? 

 


Een neuswiel gebruikt men om het verplaatsen van een aanhangwagen te vergemakkelijken. Daarnaast is het ook nog eens veiliger om een neuswiel te gebruiken. De neuswielen komen in verschillende soorten. Je hebt namelijk licht uitgevoerde neuswielen met een buisdiameter van 35 of 48 mm. Deze worden vaak gebruikt bij kleinere aanhangwagens. Daarnaast heb je ook zwaar uitgevoerde neuswielen. Deze hebben een buisdiameter van 60 mm en zijn meestal automatische opklapbaar. Dat houdt in dat het wiel tijdens het opdraaien vanzelf inklapt.

Om een neuswiel te bevestigen gebruikt u meestal een neuswielklem. Deze kunt vast schroeven aan de dissel zelf of u kunt een neuswielklem in combinatie met een disselklem gebruiken. U hoeft dan geen extra gaten in de dissel te boren. De zwaardere neuswielen kunt u meestal vastlassen doormiddel van een bevestigingsplaat.

Wanneer u een neuswiel gebruikt moet u ook rekening houden met de kogeldruk. De kogeldruk van een aanhangwagen is de druk die wordt uitgeoefend via de koppeling. Je hebt namelijk te maken met lage kogeldruk wanneer u de aanhangwagen achterin te zwaar belast wordt en hoge kogeldruk wanneer u de aanhangwagen voorin te zwaar belast wordt. Om dit tegen te gaan moet u de lading zo goed mogelijk verdelen en altijd de maximale kogeldruk aanhouden van de fabrikant.
 

Hieronder vindt u een categorie overzicht van neuswielen en steunpote. Door op een categorie te klikken ziet u vervolgens welke soorten we hebben.

   

Wij bij Trailer and Tools hebben een ruim assortiment aanhanger onderdelen. Door dagelijks gebruik kunnen aanhanger onderdelen defect raken aan diverse schadelijke factoren. Deze onderdelen kunt u bij ons op de webshop terug vinden. Zo zorgt u ervoor dat u uw aanhanger weer veilig kunt gebruiken. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze onderdelen. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.

 

Snel besteld is snel thuis

 

Bij Trailer And Tools heeft u alle keuze voor neuswielen. Maar, ook de toebehoren kunt u bij ons weer vinden. Wat te denken bijvoorbeeld van een neuswielklem. Zo kunt u de aanhanger veilig stallen. Weet u niet goed welk artikel het beste bij u past? Geen nood, onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies. Ook de kwaliteit is gegarandeerd bij ons. We hanteren een strenge selectie voor al onze artikelen die u bij ons weer vindt in het assortiment. Ook de prijs zult u ondervinden, is zeer voordelig.
 

Maak uw keuze

 

Trailer And Tools koopt groot in. Dit geeft ons de mogelijkheid om u twee zeer sterke voordelen te geven. Door een grote voorraad te hanteren kunnen we uw bestelling snel afhandelen. Dit maakt het dat u snel aan de slag kan gaan. Ook betekent dit dat we u zeer voordelige prijzen kunnen geven. Kwaliteit voor een goede prijs dat is wat we u beloven.

U kunt uiteraard gebruik maken van onze webshop, maar u bent ook meer dan welkom om onze showroom van 600m2 in Hengelo te bezoeken. Hier kunt u onze producten goed bekijken. Kom dus langs, de koffie staat klaar.


Neuswiel, steunwiel  en steunpoten voor de aanhanger heeft Trailer and Tools in verschillende soorten en maten.
Hieronder een selectie aan steunpoten, neuswielen en diverse accessoires hiervoor:| Meer