Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO
22% KORTING
Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO
Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO
Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO

Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO

MERK: GEKO

Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO (GERE-04681).


Artikelnummer:GERE-04681 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477128424

Adviesprijs € 22,50
17,50 incl. BTW *
€ 14,46 excl. BTW
Voorraad: 4 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO (GERE-04681).

Set ringsleutels 10 tot 19mm type C geschikt voor dynamo's zijn gemaakt van hoogwaardig CrV-staal, gekenmerkt door verhoogde weerstand tegen mechanische schade. De speciale vorm van de sleutel maakt het gemakkelijker om bouten en moeren op moeilijk bereikbare plaatsen los te draaien.

Inhoud:

  • Sleutelmaten: 10x11mm, 12x13mm, 14x15mm, 16x17mm en 18x19mm 

Eigenschappen:

  • Gemaakt van hoogwaardig CrV-staal
  • Een speciaal geprofileerde sleutel maakt het gemakkelijker om schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen los te draaien
  • Het geheel is verpakt in een laken en kan aan de muur worden gehangen
  • Sleuteltype: C
 

Boogsleutels

Wanneer u bouten of moeren moet aandraaien dan zijn sleutels eigenlijk onmisbaar. Wanneer deze bouten of moeren ook nog een slecht te bereiken zijn dan kan een van de boogsleutels van Trailer And Tools de oplossing voor uw probleem zijn. Door de speciale vorm van dit type sleutels kunnen ze op plekken komen waar u anders heel slecht of misschien zelfs niet bij zou kunnen. Kies dus voor de boogsleutels van Trailer And Tools, dan weet u zeker dat u uw bouten en moeren goed vast kan draaien, zelfs op lastig te bereiken plaatsen.
 

Sleutels / Sleutelsets

Wanneer u steeksleutels zoekt, dan zal u merken dat er verschrikkelijk veel aanbod is. Het is dan ook lastig om door de bomen het bos nog te zien. Welke sleutels heeft u eigenlijk nodig? Zo kan u kiezen uit boogsleutels, pijpsleutels, remgeleidingsleutels, ringsleutels etc. Wat u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die uit gaat voeren en wat u verder tot uw beschikking hebt. Zeker bij pijpsleutels zal u een ratelgereedschap moeten hebben zodat u wel kracht kan overbrengen. Een ringsleutel werkt heel goed wanneer u de sleutel vrij kan rond bewegen, is dit niet het geval dan kan u de slag niet maken om het voordeel van een ringsleutel te gebruiken. Trailer And Tools heeft in ieder geval veel verschillende sleutels die u nodig hebt. Omdat u altijd meer dan één sleutel nodig hebt, verkopen wij over het algemeen onze sleutels in sets waarin meerdere sleutels van hetzelfde type zitten.

Sleutels

Een sleutel (moersleutel) is een stalen object dat kan worden gebruikt voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren.

Meestal zijn de vormen van moeren en bouten zeskantig, maar in sommige gevallen kunnen ze ook vierkant, of cirkelvormig zijn met twee platte vlakken, door deze vormen is het dus mogelijk om met een passende sleutel bouten en moeren ergens in of uit te draaien. Op bijna alle sleutels staat de afmeting van welke moer of bout past in millimeters afgedrukt
 

Gereedschappen koopt u bij Trailer And Tools
 

Wanneer u op zoek bent naar sleutelsets of andere gereedschappen dan bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Voornamelijk richten wij ons op het automotive gebied, maar ook voor alle andere soorten gereedschappen kunt u bij ons terecht. Wanneer u de website van Trailer And Tools bekijkt, dan ziet u het ruime assortiment producten dat wij aanbieden. U kunt dan ook direct bestellen, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd wordt.


Trailer And Tools is meer dan een webwinkel
 

Naast dat u eenvoudig uw bestelling via het internet kan doen. Kan u er ook voor kiezen om langs te komen in ons ruime winkelpand in Hengelo, Overijssel. Over ruim 600m2 hebben wij duizend en één verschillende producten uitgestald liggen. U kan dan makkelijk een keuze maken over welke producten u wilt hebben. Met een vraag kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord en onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag verder.


Bij de sleutelsets van Trailer and Tools kunnen we verdeling maken in verschillende soorten hiervan. Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende ring en steeksleutels die we allemaal hebben. Als u op de link hieronder klikt ziet u welke we allemaal hebben:
 

Review toevoegen
Boogsleutel set - 5 delig - Metrisch - Ringsleutels - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen