tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set
12% KORTING
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set

Boor tap set- Tapset- 6 delig-Metrisch- Tappenset- Hofftech

Boor tap set- Tapset-6 delig- Metrisch- Tappenset-Hofftech (GERE-09344).


Artikelnummer:GERE-09344 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655290245

Adviesprijs € 20,00
17,50 incl. BTW *
€ 14,46 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Boor tap set- Tapset- 6 delig-Metrisch-Tappenset-Hofftech (GERE-09344).

Specificatie:

Geschikt voor boren, tikken, snijden op zachte metalen, aluminium plaat, ijzer, etc.
snelle vervanging composiet kegel, toepassingen boor edged principe.
Boren en tappen in een, een stap verwerking, sterk sparen verwerking stappen en tijd kosten, verbeteren werken efficiëntie.
Zelfcentrerend punt, niet nodig assistent center boren of center ponsen.
Hoge hardheid, roestvrij, solide en duurzaam.

Inhoud:

M3-0,5
M4-0,7
M5-0,8
M6-1,0
M8-1,25
M10-1,5
Aansluiting : 1/4''

Tapset, 6-delig, Metrisch ,Tapset , Tap set. Een tappenset is geschikt voor in en uitwendig metrisch schroefdraad. Dit houdt in dat u met de snijplaten buitendraad kunt reparen of snijden en met de tappen kan binnendraad getapt worden. Zeer handig om te hebben in de werkplaats. Profesionele tapset voor het tappen van binnen en buitendraad. Uitgebreide en zeer complete metrische tapset van sterke kwaliteit. Zeer handige set voor het maken van schroefdraad.
 

Wij hebben een groot assortiment aan bouwgereedschappen, deze hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën. Hieronder kun je naar de specifieke producten als je op de link klikt:
        
  • Bron Video: YouTube
 

Tappenset

Tappen en snijden zijn bewerkingen die u vaak nodig heeft bij auto- en motorrestauratie. Denk bijvoorbeeld aan een 30 jaar oude schroefdraad die niet meer optimaal is. Dan is het handig om de juiste maat tap bij de hand te hebben. Trailer And Tools heeft voor u een selectie gemaakt van middelen die uitstekend geschikt zijn bij de restauratie: professionele kwaliteit, voordelig en handig in het gebruik. Bij Trailer And Tools bent u op het juiste adres!
 

De linkse tap

Even simpel als geniaal: de boutuitdraaier. Als een bout afgebroken is kan je hem niet meer normaal losdraaien. Dat is een probleem als de bout bijvoorbeeld in een motorblok of versnellingsbak zit. Door een klein gaatje te boren in de afgebroken bout kan de boutuitdraaier z'n werk doen. De boutuitdraaier (ook "linkse tap" genoemd) heeft linkse draad, waardoor deze de bout aangrijpt en gelijk losdraait. Probleem opgelost.
 

Alles van tappensets

U kunt het zo gek niet verzinnen of u ontdekt het in ons assortiment. Zo hebben wij voor u verscheidene tappensets: Linkse tapset 5-delig fijn of grof, Linkse tapset 6-delig fijn of grof, Tap en snijset, 20-delig of 40-delig, Tap en Snijset, Inches of Metrich 45 Delig etc. Slechts voorbeelden van wat wij u kunnen aanbieden. Ons uitgebreide assortiment is echter slechts één van de voordelen die u ontdekt bij Trailer And Tools.
Review toevoegen
tap en snijset, tapset, snijset, tap set, snij set

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen