Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA
29% KORTING
Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA
Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA
Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA

Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA

MERK: ASTA/SATRA

Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA (AUTM-04739).


Artikelnummer:AUTM-04739 Verzendkosten:€ 7,95

Adviesprijs € 17,50
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 8 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA (AUTM-04739).

Een professioneel dubbelzijdige gebogen en recht metalen koevoet voor het verwijderen van binnen- of buitenbekleding en het uit elkaar halen van push-fit plastic componenten. Geschikt voor gebruik op toegangspanelen en het verwijderen van badges, EV-batterijdeksels, plastic putten. Voorzien van zeer sterke rechte en gebogen extra dunne punten van 0,55 mm (0,0218") met een taps toelopend uiteinde. Gemaakt van SCM440-staal met een satijnen afwerking voor sterkte en duurzaamheid.

Specificaties:
 
  • Totale lengte : 212 mm
  • Tipgrootte : 0,55 mm (0,0218")
  • Materiaal : SCM440-staal
 

Zelf aan de slag met het demonteren van : Deurpanelen, deurpaneel, dashboard, ventilatieroosters, sierlijsten, portier, autointerieur, autobekleding, middenconsole, en of een hemelplaat? Gebruik hiervoor kunstof/ pvc demontage gereedschappen. Kunstof lepels, kunstof koevoet, kunstof haak, kunstof wringstukradio inbouw , bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen, panelen vervangen, autodraden wegwerken, telefoon opladers netjes weg werken?De panelen stuk trekken kan altijd, en alleen als je geen gebruikmaakt van speciaal-gereedschap. Wat je nodig hebt, is een kunststof/ pvc lepelset voor demontage van binnenbekleding, deurpanelen, roosters etc.


In de betere automotive speciaal zaken kan je deze vinden zoals bij trailer and tools. In deze set die we hier aanbieden zit een aantal verschillende types haak-vormige lepels met een gleuf, zonder gleuf, recht en gebogen lepels die om en langs de kunststof montage pennen/ pinnen passen. De beste wijze van demonteren is dat eerst de raamomlijsting verwijderd worden, deze zit in metalen veerclips gemonteerd, vervolgens kun je het deurpaneel verwijderen. Bij het terug plaatsen erop letten dat alle clips en plasticpluggen in de montage stand staan. Doe alles met gevoel en beleid en dan lukt het zeker. 

 

Vaak met de lepel of wig ertussen en een schokkende trekbeweging kan je veel loskrijgen.Dus niet met 1 trekkende beweging de delen los trekken, daar komt over het algemeen veel schades van.Verwijder nooit je sierlijsten, panelen, roosters, instrumenten panelen met schroevendraaiers of ander soortig metaal. Deze kunststof/ pvc interieur demontage lepels zijn ideaal voor een veilige en snelle demontage. Zonder schade demonteren van interieurpanelen, sierlijsten, deurpanelen, rubberverbindingen, instrumentenpanelen, sierstrips schakelaars, achteruitkijkspiegels en spiegels, roosters, hemelplaten, consolebekledingZelf aan de slag om een radio, bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen? Dan heeft u deze kunststof Interieur demontage lepels geheid nodig. Ideaal voor het veilig en zonder schade demonteren van die onderdelen in uw auto die snel beschadigen met schroevendraaiers en metalen objecten. Deze kunststof lepels zijn ideaal en het beste alternatief om uw panelen los te wrikken.Door de verschillende afmetingen en vormen vindt u voor elke situatie een passende toolHet gereedschap heeft een hoge kwaliteit pvc

Review toevoegen
Dashboard paneel verwijderaar - Dashboard demontage gereedschap - Koevoet - ASTA

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen