AUTM-01248
20% KORTING
AUTM-01248

Express Cockpitspray - 300ml inhoud

Express Cockpitspray - 300ml inhoud (AUTM-01248).


Artikelnummer:AUTM-01248 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423652933961

Adviesprijs € 5,00
4,00 incl. BTW *
€ 3,31 excl. BTW
Voorraad: 9 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Express Cockpitspray - 300ml inhoud (AUTM-01248).

Cockpit spray voor auto-binnenbekleding in leder of skai, dashboard, vinyl daken, enz.

Inhoud:

300ml Express Cockpitspray spuitbus.

Express Cockspitspray, Cockpit spray, Cockpit reiniger, Cockpitspray, Reiniger. De cockpitspray is een hoogglansspray voor uw dashboard. De cockpitspray reinigt en verfrist het dashboard. Daarnaast heeft de spray een antistatische werking. Een behandeling met de cockpitspray geeft uw dashboard zodoende een mooie glans. De spray is tevens geschikt om kunststoffen, plastic en lederen delen van uw auto-interieur te behandelen. Wanneer u uw auto onderhoudt met de functionele cockpitspray zorgt u voor een schoon en glanzend interieur.

Cockpitspray is een product dat speciaal ontwikkeld is om het interieur van je auto te reinigen en te beschermen [vertaald: cockpitspray is een product dat speciaal is ontwikkeld om het interieur van uw auto te reinigen en te beschermen]. Het wordt gebruikt om vuil, vet en andere viezigheid te verwijderen van onder andere het dashboard, de bekleding en de vloermatten.

Naast het schoonmaken zorgt cockpitspray er ook voor dat de oppervlakken worden beschermd tegen nieuwe vervuiling, stof en verkleuring door zonlicht.  Het is vaak verkrijgbaar in een spuitbus, waardoor het makkelijk te gebruiken is.

Let wel op dat je cockpitspray niet gebruikt op oppervlakken waar je grip op nodig hebt, zoals het stuur of de pedalen. Door de spray kunnen deze glad worden waardoor het gevaarlijk kan zijn om te rijden.


Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.

Review toevoegen
AUTM-01248

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen