express wit spuitvet, spuitvet, wit vet, wit spuitvet, vet, smeervet, spuit vet
29% KORTING
express wit spuitvet, spuitvet, wit vet, wit spuitvet, vet, smeervet, spuit vet

Express Wit spuitvet 300 ml, white grease 

Express Wit spuitvet 300 ml, white grease (AUTM-01255).


Artikelnummer:AUTM-01255 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:7423656111181

Adviesprijs ‚ā¨¬†7,00
5,00 incl. BTW *
‚ā¨¬†4,13 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Express Wit spuitvet 300 ml, white grease  (AUTM-01255).

 
  • Wit vet zorgt voor een langdurige smering en beschreming en vermindert slijtage aan o.a.: lagers,assen,kettingen,tandwielen,sloten,veren en alle andere soorten draai- en scharnierpunten.
  • Waterafstotend en hittebestendig


Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.

Vetten

Voor bewegende onderdelen is het belangrijk om goed gesmeerd te worden. Om die reden kunt u olie of vetten gebruiken. Het nadeel van olie is dat het vloeibaar is, wat betekent dat het weg kan stromen. Bij vetten zal dit minder tot niet het geval zijn. Ook kunt u vet gebruiken voor het onderhoud van rubberen onderdelen. Rubber zal regelmatig wat vet kunnen gebruiken om uitdroging te voorkomen. Een voorbeeld hiervan is bandenvet, met behulp van bandenvet kunt u uitdroging voorkomen en zal uw band dus langer meegaan. Zeker bij banden die niet zo veel gebruikt worden, zoals die van een aanhanger, kan het verstandig zijn om deze regelmatig in te vetten. Zo voorkomt u scheuren in de banden, en gescheurde banden leiden vaak tot vervelende problemen. U wilt natuurlijk geen klapband terwijl u met uw aanhanger op de snelweg rijdt.

Auto onderhoud met behulp van Trailer And Tools

Trailer And Tools is uw expert in automotive gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Wij zijn dus ook uw partner in het onderhoud van uw auto. Het is erg belangrijk dat u uw auto goed onderhoudt voor de veiligheid en de levensduur van uw auto. De vetten van Trailer And Tools zijn optimaal voor het onderhoud van uw auto. Met onze vetten kunt u de bewegende onderdelen namelijk goed smeren, en met ons al eerder genoemde speciale bandenvet kunt u uw banden optimaal beschermen tegen de invloeden van weer, wind en zon.

Kies voor het gemak van Trailer And Tools

Al onze producten bestelt u snel en eenvoudig via onze website. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bezorgd wordt. Vaak betekent voor 14.00 uur besteld, de volgende dag al in huis of in uw werkplaats. Mocht u deze tijd niet hebben, kies er dan voor om langs te komen in onze winkel. Hier hebben wij in over ruim 600m2 ons ruime assortiment uitgestald. Dus wanneer u automotive vetten nodig hebt, kom dan naar Trailer And Tools.
Bron: Youtube
Review toevoegen
express wit spuitvet, spuitvet, wit vet, wit spuitvet, vet, smeervet, spuit vet

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen