express zincspray, zincspray, zinkspray, zink spray, zinc spray, spray
25% KORTING
express zincspray, zincspray, zinkspray, zink spray, zinc spray, spray

Express Zinkspray, 400ml inhoud

Zinkspray Express 400 ml (AUTM-01660).


Artikelnummer:AUTM-01660 Verzendkosten:€ 6,95 EAN:7423655695644

Adviesprijs € 10,00
7,50 incl. BTW *
€ 6,20 excl. BTW
Voorraad: 9 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Zinkspray Express 400 ml (AUTM-01660).


Specificaties:
 
  • Corrosiebescherming door koud verzinken.
  • Corrosiebescherming van metalen oppervlakken, lasnaden, boorgaten. Voor het nabehandelen van verzinkte delen. Vormt een duurzame zinklaag voor allerlei verfsoorten.
     
Express Zinkspray, Zinkspray, Zinkspray, Zink spray. Duurzame en aluminium kleurige coating tegen corrosie. Speciaal ontwikkeld om nieuw verzinkte onderdelen welke zijn beschadigd, vrijwel onzichtbaar bij te werken. Werkt uitsluitend op goed ontroest, kaal metaal of op betrouwbare bestaande zinklagen. Corrosie bescherming door koud verzinken. Corrosie bescherming van metalen oppervlakken, las naden, boor gaten. Voor het na behandelen van verzinkte delen. Vormt een duurzame zink laag voor allerlei verf soorten.


Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.

Spuitverf / Plamuur

 
Wanneer u uw auto wilt voorzien van een nieuwe laklaag, dan is het verstandig om eerst de oude (beschadigde) verflaag te verwijderen. Dan kunt u namelijk precies zien in welke staat het onderliggende materiaal verkeert. U kunt dan direct de roestplekken aanpakken en het metaal waar nodig versterken. Zodra het metaal blootligt en de oude verfresten verwijderd zijn, zult u eerst de auto moeten plamuren, om zo eventuele oneffenheden weg te werken. Dit plamuur zorgt ervoor dat uw auto straks perfect in de lak zal staan. Na het plamuren zult u het plamuur moeten schuren om de oppervlakken glad en strak te maken.


Grondverf en verf

 
Na het schuren zult u eerst de grondverf of lak moeten aanbrengen. Dit is een speciale laklaag die speciaal bedoeld is als eerste laag, om het metaal te beschermen. Een van de belangrijkste taken van de grondlak is er voor te zorgen dat de bovenliggende laklagen zich goed hechten. Na het gronden kunt u beginnen met het spuiten van de juiste kleur lak. Met de spuitverf bepaalt u de uiteindelijke kleur van uw voertuig. Nadat de verflaag de dikte heeft bereikt die u wilt, zult u nog een aflaklaag moeten aanbrengen. Deze zal de laklaag beschermen tegen weer en wind, maar ook tegen zaken als kleine steentjes.


Trailer And Tools, uw expert in automotive gereedschappen en onderdelen

 
Nu vraagt u zich natuurlijk af, waar haalt u alles wat u nodig heeft om uw auto opnieuw in de lak te zetten? Gelukkig is het antwoord op deze vraag: Trailer And Tools. Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen van automotive gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. U kunt dus ook goed bij ons terecht voor alles wat met de auto te maken heeft. U kunt uw bestelling online doen in onze webshop, of langskomen in onze winkel in Hengelo. Ook staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden ten aanzien van uw project. Kom dus voor spuitverf en plamuur naar Trailer And Tools, dan weet u zeker dat u het juiste materiaal in huis haalt.
Review toevoegen
express zincspray, zincspray, zinkspray, zink spray, zinc spray, spray

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen