Veiligheidsbrillen

Weergave:


Bezig met laden...
32% KORTING

Bescherm masker met gaas - Beschermkap - Gezichtsscherm - GEKO

Bescherm masker met gaas - Beschermkap - Gezichtsscherm - GEKO (WERK-08834).

Adviesprijs € 9,50
6,50 incl. BTW
€ 5,37 excl. BTW
35% KORTING

Bescherm masker met PVC helder transparante kap - gezichtbeschermkap - Beschermbril - GEKO

Bescherm masker PVC hoes - Beschermkap - Beschermbril - GEKO (WERK-08833).

Adviesprijs € 8,50
5,50 incl. BTW
€ 4,55 excl. BTW
33% KORTING

Beschermbril transparant-Veiligheids-bril-Veiligheidsbril-Benson

Beschermbril transparant- Veiligheids-bril-Veiligheidsbril- Benson (GERE-09259).

Adviesprijs € 3,00
2,00 incl. BTW
€ 1,65 excl. BTW
40% KORTING

Nachtbril, Nachtzicht bril, Veiligheidsbril, Benson

Nachtbril, Nachtzicht bril, Veiligheidsbril, Benson (WERK-00598).

Adviesprijs € 5,00
3,00 incl. BTW
€ 2,48 excl. BTW
29% KORTING

Veiligheids brillen-veiligheidsbril

Safety glas-veiligheidsbril-beschermbril-safety bril (WERK-00033)

Adviesprijs € 3,50
2,50 incl. BTW
€ 2,07 excl. BTW
22% KORTING

Veiligheids-bril- Veiligheidsbril

Safety glas-Veiligheidsbril- Beschermbril- Safety bril (WERK-00032).

Adviesprijs € 4,50
3,50 incl. BTW
€ 2,89 excl. BTW
22% KORTING

Veiligheids-bril- Veiligheidsbril-Transparant-Benson

Veiligheids-bril-Veiligheidsbril- Transparant-Benson (WERK-08032).

Adviesprijs € 4,50
3,50 incl. BTW
€ 2,89 excl. BTW
18% KORTING

Veiligheids-bril,-Veiligheidsbril-Zonnebril- Hofftech

Veiligheids-bril,-Veiligheidsbril- Zonnebril-Hofftech (WERK-08033).

Adviesprijs € 5,50
4,50 incl. BTW
€ 3,72 excl. BTW
Niet op voorraad
31% KORTING

veiligheidsbril

Safety glas-veiligheidsbril-beschermbril-safety bril (WERK-00036).

Adviesprijs € 6,50
4,50 incl. BTW
€ 3,72 excl. BTW

Veiligheidsbrillen


Bij Trailer And Tools ontdekt u een compleet assortiment aan de meest verscheidene artikelen als het aankomt op automotive onderdelen en automotive gereedschap. Vrijwel alles om uw werkplaats of garage compleet mee te maken. Alle gereedschappen en onderdelen als wel de respectievelijke toebehoren zijn bij ons onderhevig aan strenge kwaliteitseisen die u een garantie geven dat de door u gekozen producten in gebruik en levensduur het voordeel geven. Veilig werken is bij ons een gegeven waar wij het belang onderkennen. Om deze reden geven wij u ook in deze het aanbod. De werkzaamheden die u uitvoert dragen vaak een risico voor uw ogen, als u bijvoorbeeld gaat schuren of anderzijds metaal bewerkt. Daarom vind u bij ons ook het aanbod veiligheidsbrillen. Ook deze worden u door ons aangeboden onder de voor u meest gunstige voorwaarden.


Veilig aan de slag


Trailer And Tools geeft u het voordeel voor uw werkplaats en garage. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor veiligheidsbrillen die uw ogen de nodige bescherming bieden en gelijktijdig u alle vrijheid geeft om aan de slag te gaan, u ontdekt bij ons ook overige beschermingsmiddelen. Of het nu gaat om veiligheidsbrillen, gehoorbescherming of bijvoorbeeld werkhandschoenen, ze worden u door ons aangeboden op een wijze die u een garantie in kwaliteit geven zonder dat u bang hoeft te zijn dat u teveel betaald.


Snel thuis bezorgd, snel aan de slag

Niet alleen vindt u bij ons een zeer breed en divers assortiment ook hanteren wij een zeer grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij uw bestelling snel afhandelen, snel besteld is snel thuisbezorgd. Dit stelt ons ook in staat om u zeer scherpe prijzen te bieden. U ontdekt het in onze webshop, maar u bent natuurlijk ook meer dan welkom in Hengelo om onze zeer grote showroom te bezoeken.Beschermingsmiddelen


Uw werkplaats of garage is natuurlijk niks zonder het nodige aan gereedschap, onderdelen en toebehoren. Dat verschillende werkplaatsen verschillende vereisten hebben zal duidelijk zijn. Dit betekent dat u in deze alle keuze moet hebben in de inrichting van uw werkplaats of garage. De middelen die u helpen om uw werkzaamheden naar behoren te laten verlopen. Bij Trailer And Tools heeft u dit aanbod en meer. Wij bieden vrijwel alles als het aankomt op automotive gereedschap en automotive onderdelen. Een zeer breed en divers assortiment dat u in deze alle keuze geeft is bij ons slechts het begin. Veiligheid staat altijd voorop. U vindt om deze reden dan ook al het aanbod als het aankomt op beschermingsmiddelen. Afhankelijk van uw wensen en benodigdheden vindt u dus alles bij ons om veilig aan de slag te gaan.


Maak uw werkplaats compleet


Of het nu gaat om uw gehoor te beschermen of als u met schadelijke stoffen aan de gang gaat de middelen om u de juiste bescherming te geven ontdekt u in ons aanbod. Wij bieden u deze artikelen aan onder voorwaarden die u als zeer gunstig zal ervaren. Zo hebben wij dankzij ons uitgebreide assortiment niet alleen de mogelijkheid voor u om uw artikelen weer te vinden die passen bij uw budget en wensen is ook de kwaliteit gegarandeerd.


Betaal niet teveel


Waarom zou u teveel betalen. Door groot in te kopen kunnen we u niet alleen een zeer snelle levertijd geven ook betekent dit dat we u zeer scherpe prijzen kunnen geven. Zo heeft u de beschikking over hoogkwalitatieve artikelen zonder dat u daar teveel voor betaald. Naast dat u gebruik kunt maken van onze webshop bent u meer dan welkom in onze showroom in Hengelo. Deze 600m2 grote showroom geeft u een zeer goed beeld van wat we u kunnen aanbieden.