1/4" Duims

Weergave:


Bezig met laden...
Doppenset, 1/4 duims aansluiting, 10 delig, Doppenset
Doppenset, 1/4 duims aansluiting, 10 delig, Doppenset
(0)
€ 7,50
Prijs per stuk

Doppensets / Ratelsets

Wanneer u iets moet vast draaien, dan is een doppenset of een ratelset natuurlijk ideaal. Met een goede doppenset kunt u namelijk zo’n beetje alle moeren en dergelijken vast draaien, zonder al te veel moeite. Het fijne van een ratelset is dat u deze er op zet zonder en dat u de moer vast kan draaien zonder dat u steeds weer het gereedschap op de moer hoeft te zetten. U kunt namelijk in één beweging weer terug naar de eerdere positie door het speciale ontwerp van de ratelsleutel. Op die manier kunt u snel en praktisch aan het werk. Het lastige van deze doppensets is dat ze wel moeten aansluiten op de moeren die u in huis hebt. Er zijn 2 standaards voor moeren, namelijk metrisch en inch. Gelukkig kunt u bij Trailer And Tools zowel metrische doppensets als doppensets kopen die op inches zijn gebaseerd.

Trailer And Tools uw specialist in allerlei gereedschappen

Wanneer u op de website van Trailer And Tools kijkt dan zal u zien dat wij een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen, onderdelen en werkplaats attributen verkopen. Wij hebben ons gespecialiseerd op automotive gereedschappen en onderdelen, maar dat betekent niet dat wij uitsluitend dit verkopen. Wij verkopen allerlei soorten gereedschappen, van hydraulisch en pneumatisch gereedschap tot elektrisch en simpel handgereedschap. Ook voor een doppen- of ratel set kan u bij ons terecht. Bestel het gereedschap wat u zoekt direct in onze webshop dan komen wij het zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgen.

Meer dan een webshop

Naast dat Trailer And Tools een uitgebreide webshop heeft, kunt u ook terecht in ons winkelpand te Hengelo, Overijssel. In onze ruim opgezette winkel ( 600m2 ) kunt u al onze producten uitgestald vinden. Ook lopen hier onze vakkundige medewerkers die u van advies kunnen voorzien. Zodat u precies het gereedschap of de onderdelen kan kopen die u zoekt.
 | Meer