Rondstrop 8ton

Hijsgereedschap

Als het aankomt op de automotive wereld zijn er veel mensen die zelf een garage of werkplaats hebben waar ze graag mee bezig zijn. Vanzelfsprekend wilt u dan graag de beschikking hebben over al het aanbod om uw werkplaats of garage compleet te maken. Dan bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres.
Wij zijn de aanbieder als het aankomt op uw garage en-/of werkplaats. Als de aanbieder van onderdelen, gereedschap voor uw garage, maar ook voor bijvoorbeeld uw aanhanger, boottrailer of caravan, hebben wij een zeer uitgebreid en divers assortiment voor u beschikbaar. Wij begrijpen dat er ook sprake is van het ophijsen van de nodige zaken. In deze bieden wij u vanzelfsprekend het aanbod aan hijsgereedschap.

Uw aanbieder voor hijsgereedschap

Als het op hijsgereedschap aankomt ontdekt u dezelfde voordelen die u over ons gehele assortiment tegenkomt. Wat te denken bijvoorbeeld van ons verschillende aanbod aan hijsbanden. Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die geschikt zijn voor  verschillende gewichten. Ook de nodige sluitingen, haken en bijvoorbeeld bouten ontdekt u weer in ons assortiment. Veiligheid staat voorop, onze artikelen waaronder het hijsgereedschap worden gecontroleerd op kwaliteit nog voordat ze door ons worden opgenomen in het winkelaanbod.
Ons aanbod maakt het dat u in alles de vrijheid heeft om uw werkplaats of garage compleet te maken en dan met artikelen die voldoen aan een hoge kwaliteit en voor zeer voordelige prijzen. Het kan gaan om oprijplaten, gereedschapswagens of verschillende toebehoren voor uw auto.

Trailer and Tools uw aanbieder voor uw werkplaats

Niet alleen bent u dus bij ons aan het juiste adres voor uw hijsgereedschap, wij bieden u vrijwel alles wat u maar nodig heeft in uw werkplaats. Dit doen wij onder voor u wel zeer gunstige voorwaarden. Zo hanteren wij altijd een zeer grote voorraad. Dit stelt ons in staat om uw bestelling snel af te handelen, u heeft de bestelling zeer snel in huis. Het betekent ook dat we door het hanteren van een grote voorraad u zeer voordelige prijzen kunnen bieden.
Wees niet bang om in ons aanbod door de bomen het bos niet te zien. Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op, onze vakkundige medewerkers helpen u graag.
Ook bent u meer dan welkom om naast het gebruik van onze webshop ons te bezoeken in onze showroom te Hengelo. Met 600m2 krijgt u een goed beeld van wat wij u kunnen bieden.