HSS boor 9.5mm, HSS boor, boor, boren, boorset HSS boor 9.5mm, HSS boor, boor, boren, boorset boor koffer, boor set, boorkoffer, boorset, boren koffer, boren set, borenkoffer, borenset, steen boor, steen boren, steenboor, boor koffer, boor set, boorkoffer, boorset, boren koffer, boren set, borenkoffer, borenset, steen boor, steen boren, steenboor, boor koffer, boor set, boorkoffer, boorset, boren koffer, boren set, borenkoffer, borenset, steen boor, steen boren, steenboor,
12% KORTING
HSS boor 9.5mm, HSS boor, boor, boren, boorset
HSS boor 9.5mm, HSS boor, boor, boren, boorset
boor koffer, boor set, boorkoffer, boorset, boren koffer, boren set, borenkoffer, borenset, steen boor, steen boren, steenboor,
boor koffer, boor set, boorkoffer, boorset, boren koffer, boren set, borenkoffer, borenset, steen boor, steen boren, steenboor,
boor koffer, boor set, boorkoffer, boorset, boren koffer, boren set, borenkoffer, borenset, steen boor, steen boren, steenboor,

HSS Boor, 9.5mm diameter, in een koker van 10 stuks, Benson

Boor, HSS, 9.5 mm, 10 stuks (GERE-00336).


Artikelnummer:GERE-00336 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655783730

Adviesprijs € 8,00
7,00 incl. BTW *
€ 5,79 excl. BTW
Voorraad: 20 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Boor, HSS, Metaalboor, Metaal boor 9.5 mm, Benson (GERE-00336).

Let op: Verpakt in één koker van 10 stuks !! de prijs is ook voor 10 stuks

  • HSS Boor, 9.5 mm.
  • Metaalspiraalboren zijn verkrijgbaar in de kwaliteiten WS (werktuigstaal) en HSS (high speed steel).
     
HSS-boren zijn sterker en gaan langer mee. De metaalspiraalboor is geen houtboor, maar vooral in hard hout ook goed bruikbaar. De boren zijn o.a. geschikt voor het boren van staal, ijzer, gietijzer, rvs en kunststoffen. Erg belangrijk voor een lange standtijd van de metaalboren is dat alles moet worden voorkomen dat de boren warm worden.

Wat is een boor?

Een boor is een hulpstuk dat geplaatst kan worden in een daartoe geschikte boorhouder van een boormachine en door middel van een draaiende en/of kloppende beweging ronde gaten kan aanbrengen in diverse materialen zoals hout, metaal, steen, beton of glas. 
Een boormachine vaak ook 'boor' genoemd maar dit is niet correct.

Welke soorten boren zijn er?

Houtspiraalboor
Een houtspiraalboor is te herkennen aan de scherpe punt om in het hout te drukken, zodat de boor niet wegloopt. Deze boortjes zijn er in vele maten. Je gebruikt ze bijvoorbeeld om een gat te boren in hout, zodat je er makkelijker een schroef in kunt draaien. Wanneer je direct een schroef in hout boort kan het hout gaan splijten. 
Begin langzaam met boren, en voer de snelheid op zodra de boor goed gepakt heeft.

Speedboor
Dit is een houtboor voor grote boordiameters en diepere gaten.

Verzink- of soevereinboor
Als je gaat schroeven kun je het eerste stukje voorboren met een speciale verzinkboor. Hiermee zorg je dat de schroefkop mooi weggewerkt wordt. Deze boren zijn er voor hout en metaal.

Klokzaag
Ook wel de 'gatzaag' genoemd. Dit is een set van meerdere ronden zagen die je op een boormachine kunt zetten. Ideaal voor boren van gaten in hout met hele grote diameters.

Metaalboor
Metaalboren hebben geen scherpe punt en zijn meestal gemaakt van speciaal staal (High Speed Steel), dat extra warm kan worden. Deze boren zijn ook geschikt voor het boren in kunststof.

Steenboor
Dit is een speciale boor voor steen en heeft een scherp snijvlak.

Betonboor
Een betonboor lijkt op een steenboor, maar is minder scherp. Een betonboor “snijdt” niet echt door de muur maar verbrijzelt het beton. Een betonboor is daarom niet geschikt voor andere materialen dan beton. Deze boor wordt vaak uitgevoerd met een SDS-plus aansluiting voor in boorhamers.
 

Onder de metaalboren,houtboren en betonboren heeft Trailer and Tools een overzicht gemaakt aan verschillende soorten die hieronder genoemd worden. Als je op de categorie klikt dan zie je welke producten we hierin voor u hebben:
Review toevoegen
HSS boor 9.5mm, HSS boor, boor, boren, boorset

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen