holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen
holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen
holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen
holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen
holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen

Holpijpenset, 9 delig, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10mm

Holpijpen set, 9 delig (GERE-01095).


Artikelnummer:GERE-01095 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423657162175

9,95 incl. BTW *
€ 8,22 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Holpijpen set, 9 delig (GERE-01095).

  • Maten : 2,5 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 en 10 mm
  • Holpijpenset 9 delig, Holpijpen, Holpijp, Doorslag pijpen, Hol pijpen.
     
Met een holpijp kun je eenvoudig en nauwkeurig perfect ronde gaten slaan. Met een holpijp en een hamer kun je gaten uit stansen in karton, leer, rubber, pakkingen en andere dunne zachte materialen. De holpijp is een gereedschap waar hardhandig mee wordt gewerkt. Voor diverse holpijpen, in verschillende formaten en van de beste kwaliteit, kun je terecht bij ons. 

Holpijpen / Holpijpensets

Als u gaten wilt maken in zogenoemd zacht materiaal, zoals leer, karton of rubber, dan kunt u goed gebruik maken van een holpijp. Een holpijp is een soort priem met een ronde scherpe onderkant. U zet de holpijp op de plek waar u het gat wilt hebben, geeft een ferme tik en het gat zit in het materiaal. De holpijp is dus geschikt om ronde gaten te maken in dun zacht materiaal. Zeker als u regelmatig gaten moet maken in deze materialen, is het aanschaffen van een holpijp of holpijpenset een goed idee. Het is namelijk heel eenvoudig en efficiënt om gaten te maken met dit gereedschap.

Waar koopt u holpijpensets?

Wanneer u besloten heeft om een holpijpenset te gaan kopen, dan zult u waarschijnlijk eerst op het internet gaan zoeken waar u de goedkoopste holpijpen van een goede kwaliteit kunt kopen. Gelukkig komt u dan al snel terecht bij Trailer And Tools. Wij verkopen namelijk automotive gereedschap, onderdelen en werkplaatsinrichting van de hoogste kwaliteit, en dat voor een eerlijke, scherpe prijs. U kunt direct uw holpijpenset bestellen in onze webshop, dan zorgt Trailer And Tools ervoor dat uw nieuwe holpijpenset zo spoedig mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Vaak gebeurt dit de volgende dag al.
 

Wat is een holpijp?

Door middel van een holpijp kan je met behulp van een hamer gaten maken in verschillende soorten zacht materiaal. Zoals leer, karton, rubber en andere dunne zachter materialen. Aan de onderkant heeft de holpijp een korte cilindervormige ruimte waarvan de rand scherpgeslepen is, daaboven zit de steel of schacht. Door het maken van een gat plaatst men de holpijp recht op het materiaal, en dan slaat men er vervolgens op met een hamer. Kleinere gaatjes worden meestal gemaakt met een revolverponstang.
 

Welke soorten holpijpen hebben wij?

Wij verkopen de holpijpen alleen maar in setjes van minimaal 5 stuks.
  • Holpijpen set 5 delig, 3, 4, 5, 6 en 8mm
  • Holpijpen set 9 delig, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10 en 12mm
  • Holpijpen set 9 delig, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10mm
  • Holpijpen set 12 delig, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 14 en 16mm
 

Trailer And Tools is meer dan een webwinkel

Naast dat u snel en eenvoudig uw holpijpensets in onze webwinkel kunt bestellen, kunt u natuurlijk ook langskomen in ons uitgebreide winkelpand in Hengelo, Overijssel. Wij hebben een prachtige en ruim opgezette winkel, waar zeker duizend en één producten uitgestald staan. Ook staan onze medewerkers voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Sterker nog, mocht u om advies staan te springen voor uw klus, dan gaan wij graag met u zitten om, onder het genot van een kopje koffie, uw project door te spreken. Kom dus vandaag nog naar Trailer And Tools, dan heeft u in ieder geval de juiste materialen in huis voor uw project!

Review toevoegen
holpijpenset, holpijpen, holpijp, doorslag pijpen, hol pijpen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen