Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso
8% KORTING
Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso
Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso
Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso

Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 1 Ton - 3 meter - Torso

MERK: torso

Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 1 Ton - 3 meter - Torso (LIER-08322).


Artikelnummer:LIER-08322 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720028081196

Adviesprijs € 120,00
110,00 incl. BTW *
€ 90,91 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 1 Ton - 3 meter - Torso (LIER-08322).


Deze robuuste Torso kettingtakels zijn ideaal voor hijswerkzaamheden. Met behulp van de lichte ketting kan eenvoudig verticaal worden gehesen. De kettingtakels worden geleverd inclusief een stevige lastketting en beide haken (onder en boven) zijn voorzien van een veiligheidsklep.


Specificaties:
 

 • capaciteit = 1 ton
 • hijshoogte = 3m
 • max. afstand tussen haken = 3,35m
 • lastketting = 6 x 30mm grade 80
 • lengte lastketting = 3m
 • bedieningsketting = 5 x 32mm
 • lengte bedieningsketting = 2 x 2,75m
 • 360 graden draaibare haken met veiligheidsklep
 • Afdichting tegen stof en vocht
 • Hoge kwaliteit aandrijfas, nestenwiel en tandwielkast
 • Rem mechanisme gemonteerd in stevige behuizing

Kettingtakels

 
U wilt toch ook een compleet aanbod voor uw werkplaats of garage? Dan bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij zijn uw aanbieder als het aankomt op automotive gereedschap en automotive onderdelen. Bij ons ontdekt u een zeer breed en divers assortiment aan hoogstaande kwaliteitsproducten, dat u de kans geeft om elke klus met de beste onderdelen en gereedschappen te benaderen. Met zoveel keuze zal het u niet verbazen dat u, ook als het aankomt op kettingtakels, bij ons meer dan voldoende aanbod heeft. Ook wat kettingtakels betreft heeft u bij ons een garantie in een meer dan goede kwaliteit, gelijk ons overige assortiment.
 

Alle ruimte om te kiezen

 
Het brede assortiment dat wij u aanbieden geeft u de kans om uw keuze volledig af te stemmen op uw wensen en natuurlijk uw budget. Zo hebben wij voor u meerdere kettingtakels in ons aanbod, die gekeurd zijn op verschillende belastbaarheden. Deze zijn in kwaliteit zodanig dat u er veilig mee aan de slag kunt, en ze hebben een zeer lange levensduur. Zo zult u lang plezier hebben van deze artikelen, en u weet zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Onze kettingtakels worden u aangeboden onder voor u zeer gunstige voorwaarden. Dit zijn voorwaarden die over ons gehele assortiment gelden.
 

Uw bestelling snel thuis

 
Een scherpe prijs voor goede kwaliteit. Niet alleen heeft u bij ons de beschikking over een zeer uitgebreid en divers assortiment, ook hanteren wij een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden over ons gehele aanbod. Een grote voorraad betekent ook dat we in staat zijn om uw bestelling snel af te ronden. U kunt dus vlot aan de slag. Naast in onze webshop bent u meer dan welkom in onze showroom in Hengelo. Onze medewerkers staan voor u klaar.Bron: Youtube
Review toevoegen
Kettingtakel gekeurd - Capaciteit 0.5 Ton - 3 meter - Torso

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen