Kogellagervet, Kogellager vet, Kogel lager vet, Lagervet, Lager vet, Ball bearing grease, Kokervet, Koker vet, Kroon, Mp Lithep
25% KORTING
Kogellagervet, Kogellager vet, Kogel lager vet, Lagervet, Lager vet, Ball bearing grease, Kokervet, Koker vet, Kroon, Mp Lithep

Kroon kokervet, MP Lithep, Grease EP2, Vet

MERK: Kroon oil

Kroon kokervet, MP Lithep, Grease EP2, Vet (GERE-02027).


Artikelnummer:GERE-02027 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655786779

Adviesprijs € 10,00
7,50 incl. BTW *
€ 6,20 excl. BTW
Voorraad: 24


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Kroon kokervet, MP Lithep, Grease EP2, Vet (GERE-02027).


Multi Purpose Lithep Grease EP 2 is een multi purpose vet gebaseerd op goed geraffineerde hoog visceuze basisoliën met een lithiumzeep als verdikkingsmiddel. Hieraan zijn 'Extreme Pressure' en andere additieven toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen:

  • Sterke hechting aan metaal
  • Uitstekende waterverdringing
  • Zeer goede stabiliteit
  • Goede anti-corrosie en anti-slijtage werking
  • Zeer goede verpompbaarheid
  • Uitstekende 'Extreme Pressure' eigenschappen

Multi Purpose Lithep Grease EP 2 kan worden gebruikt voor de smering van lagers van voertuigen en bouwmachines, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Multi Purpose Lithep Grease EP 2 is tevens geschikt voor zwaar belaste draaipunten in een natte en stoffige omgeving.

Voldoet tenminste aan: NLGI 2, DIN 51 502, KP 2 K-30, MAN 283 Li-P 2 (level)


Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.

Vetten

Voor bewegende onderdelen is het belangrijk om goed gesmeerd te worden. Om die reden kunt u olie of vetten gebruiken. Het nadeel van olie is dat het vloeibaar is, wat betekent dat het weg kan stromen. Bij vetten zal dit minder tot niet het geval zijn. Ook kunt u vet gebruiken voor het onderhoud van rubberen onderdelen. Rubber zal regelmatig wat vet kunnen gebruiken om uitdroging te voorkomen. Een voorbeeld hiervan is bandenvet, met behulp van bandenvet kunt u uitdroging voorkomen en zal uw band dus langer meegaan. Zeker bij banden die niet zo veel gebruikt worden, zoals die van een aanhanger, kan het verstandig zijn om deze regelmatig in te vetten. Zo voorkomt u scheuren in de banden, en gescheurde banden leiden vaak tot vervelende problemen. U wilt natuurlijk geen klapband terwijl u met uw aanhanger op de snelweg rijdt.
 

Auto onderhoud met behulp van Trailer And Tools

 

Trailer And Tools is uw expert in automotive gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Wij zijn dus ook uw partner in het onderhoud van uw auto. Het is erg belangrijk dat u uw auto goed onderhoudt voor de veiligheid en de levensduur van uw auto. De vetten van Trailer And Tools zijn optimaal voor het onderhoud van uw auto. Met onze vetten kunt u de bewegende onderdelen namelijk goed smeren, en met ons al eerder genoemde speciale bandenvet kunt u uw banden optimaal beschermen tegen de invloeden van weer, wind en zon.

Review toevoegen
Kogellagervet, Kogellager vet, Kogel lager vet, Lagervet, Lager vet, Ball bearing grease, Kokervet, Koker vet, Kroon, Mp Lithep

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen