lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken
29% KORTING
lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken
lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken
lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken
lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken

Lierhaak 5/16", Lierhaak, 114mm lengte, 11mm dikke borgpen, 5/16 inch

Lierhaak 5/16 duims, Lierhaak , Haak, Lier haak (LIER-00203).


Artikelnummer:LIER-00203 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654394395

Adviesprijs € 7,00
5,00 incl. BTW *
€ 4,13 excl. BTW
Voorraad: 10 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Lierhaak 5/16 Inch, Lierhaak , Haak, Lier haak (LIER-00203).

Specificatie:
  • Haak met klep
  • Niet om mee te hijssen
  • Totale lengte : 11,4 cm, 114 mm
  • Dikte borgpen : 1,1 cm, 11 mm
Deze sleep haak met open klep heeft de zelfde eigenschappen als de haak met de dichte klep. Dit product is echter gemakkelijker in gebruik doordat vast te klemmen materialen makkelijker te verwisselen zijn. Bovendien is het product eveneens gemaakt van verzinkt materiaal en zeer schok bestendig. Niet om mee te hijsen. Totale lengte : 11,4 cm ofwel 114 mm. Dikte borgpen : 11 mm ofwel 1,1 cm.
 

Wat is een lierhaak?

Een lierhaak is een haak die (meestal) bevestigd zit aan het uiteinde van een kabel. De haak en de kabel zijn vaak onderdeel van een lier, een apparaat waarmee de kabel kan worden uit- of ingetrokken als dat nodig is om voorwerpen te slepen of een voertuig te verplaatsen. Het ontwerp van een lierhaak kan variëren afhankelijk van het type lier waarop deze gemonteerd is en de algemene toepassing van dat apparaat. Veel lierhaken hebben een klep die je kan openen en sluiten zodat de kabel die in de haak zit niet weg kan glijden tijdens het gebruik. Het monteren van een lierhaak is redelijk eenvoudig. Je moet de haak aan een lus van de kabel bevestigen, en dan kan je hem met een pin vast maken om hem op de plaats te houden. Nu die eenmaal hangt kan de haak heel wat gewicht dragen. Alleen kan het liersysteem worden beperkt doordat de kabel minder kan dragen dan de lierhaak, of doordat de motor minder trekkracht heeft.
 

Van welk materiaal is een lierhaak gemaakt?

Een lierhaak is meestal gemaakt van staal, dat omdat het buitengewoon sterk en bestand is tegen beschadigingen. Andere materialen kunnen ook gebruikt worden: plastic en aluminium maar die worden alleen gebruikt bij lichtere liersystemen.
 

De grootte van de lierhaak:

De grootte van een lierhaak bepaalt meestal ook hoe nuttig en sterk het zal zijn; grote, zwaardere haken zijn meestal sterker en geschikt voor zwaardere toepassingen, terwijl kleine haken het beste zijn voor kleinere systemen. De haak heeft meestal een gewichtscapaciteitsclassificatie, zodat de gebruiker precies weet hoeveel gewicht met de haak kan worden getrokken.

Review toevoegen
lierhaak 5/16, lierhaak, haak, lier haak, lier haken

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen