loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting
16% KORTING
loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting
loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting
loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting
loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting

Loop Chain SCM, Anti-Diefstalketting, 265mm x 335mm x 85mm

MERK: Double Lock

Loop Chain SCM, Anti-Diefstalketting, SCM Gekeurd, anti diefstal slot (LOCK-00037)


Artikelnummer:LOCK-00037 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423653898856

Adviesprijs € 185,00
155,00 incl. BTW *
€ 128,10 excl. BTW
Voorraad: 100 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Loop Chain SCM, Anti-Diefstalketting, anti diefstal slot  (LOCK-00037)
 • Multifunctionele anti-diefstalketting
 • 130 cm
 • Unieke lusbare ketting met stick: 18mm
 • Vijf sleutels inclusief led key
 • Beschermhoes tegen beschadigingen
 • Verpakt in luxe koffer
 • SCM goedgekeurd
 • SCM nummer: MP030601
 • Afmetingen: 265x335x85 mm

Inhoud:

 • 1 DoubleLock Loop Chain SCM
 • 1 Handleiding incl. SCM Sticker
 • 1 Slot t.b.v. Loop Chain
 • 5 Sleutels inclusief 1 led key
   
 • Het Loop Chain SCM slot is praktisch, multifunctioneel toepasbaar en veilig! Toepasbaar als wielklem op caravan, trailer, aanhanger of auto, maar ook perfect geschikt voor het beveiligen van uw boot, motor of andere kostbare/dierbare zaken. Als een sleutel niet of slechts een vierde slag wil draaien mag de sleutel nooit geforceerd verder gedraaid worden. De sleutel en de cilinder worden daardoor onherstelbaar beschadigd.
 • Een slot is een fijn-mechanisch product dat onder barre omstandigheden zijn werk moet doen, dit betekent dat onderhoud zeer belangrijk is.

Boottrailer onderdelen

Als u een trailer hebt, en of het nu gaat om paarden-, caravan- of boottrailer onderdelen: bij Trailer And Tools bent u aan het juiste adres! Ook voor specifiek boottrailer onderdelen kunt u bij ons terecht: van kimrollen tot loopwielen en van maststeunen tot afdekzeilen. Het gaat hierbij niet alleen om producten met betrekking tot de bootbegeleiding en ondersteuning van de boottrailer, maar ook om producten om de boot aan wal te krijgen. Dankzij een groot assortiment kunt u rekenen op een spoedige en ook zorgvuldige afhandeling van uw bestelling.

Regelmatig onderhoud is nodig

Boottrailers zijn helaas niet altijd even onderhoudsvriendelijk. Ze hebben zo nu en dan onderhoud nodig, voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruiker. En natuurlijk wilt u dat de boot veilig op de trailer blijft zitten! Omdat boottrailers niet altijd even onderhoudsvriendelijk zijn, kunt u ze naar een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf brengen. Wie een beetje handig is, en de kosten in de gaten wil houden, kan het onderhoud echter ook zelf verrichten. Hiermee weet u zeker dat u niet geërgerd aan de waterkant staat te ploeteren, maar juist volop kunt genieten van uw boot en alles wat daarbij komt kijken. Uw leverancier voor betaalbare en kwalitatief hoogstaande boottrailer onderdelen is Trailer And Tools, het bedrijf dat u als eigenaar van een boottrailer graag de stress uit handen neemt. Trailer And Tools biedt u keuze uit verschillende topmerken. Welk merk u ook kiest, u kunt er jarenlang van genieten, want wij gaan in ons aanbod altijd voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen

Koop dus goed en goedkoop bij Trailer and Tools online. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft over uw boottrailer onderdelen. Heeft u vragen of zoekt u specifieke onderdelen voor uw boottrailer? Onze deskundige medewerkers helpen u graag en gebruiken hun uitgebreide kennis om u te voorzien van raad en advies op het gebied van boottrailer onderdelen. Niet alleen hebben wij een breed en divers assortiment voor u om uit te kiezen, ook beschikken wij over een grote voorraad. Door onze grote inkoop hebt u het voordeel om onze producten voor zeer scherpe prijzen te kopen. Ook stelt dit ons in staat om bestellingen snel te verwerken. Bij vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken, dit kan onder nummer 074 - 8513434 of mobiel op 06 - 11370517. U kunt uw vraag eveneens stellen via e-mail, ons adres is info@trailerandtools.nl. Als u de boottrailer onderdelen in het echt wilt zien dan kunt u onze winkel bezoeken: Zirkoonstraat 10 7554 TT Hengelo, Overijssel. Een lekker kopje koffie staat voor u klaar. Kom dus vandaag nog naar Trailer and Tools voor uw boottrailer onderdelen!
                                             Download hier de gebruiksaanwijzing
                                                            Tips voor gebruik
                                                               SCM Keurmerk

 • Bron Video: https://www.youtube.com/watch?v=GTWwIgqSfOg
 

 

Review toevoegen
loop chain, anti-diefstalketting, anti diefstal ketting

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen