Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO
18% KORTING
Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO
Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO
Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO
Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO
Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO

Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO

MERK: GEKO

Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO (GERE-02373).


Artikelnummer:GERE-02373 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477123337

Adviesprijs € 27,50
22,50 incl. BTW *
€ 18,60 excl. BTW
Voorraad: 7 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO (GERE-02373).

Een 6 delige remleiding sleutel set van Trailer and Tools. Deze set met remleidingsleutels is vervaardigd uit chroom-vanadium. Tevens zijn de sleutels ergonomisch geslepen en hoogglans gepolijst. De remleidingsleutel zal hierdoor perfect passen en de kans om schroefvlakken te beschadigen is nihil. Deze sleutels zijn onmisbaar voor elke monteur die een net en goed resultaat wil leveren. Ook worden deze remleidingsleutels gebruikt om hydraulische en pneumatische leidingen te monteren of te vervangen. Als set zeer voordelig geprijsd en een groot bereik.

Specificaties:
 
  • Materiaal Chrome Vanadium
  • In een handige opbergetui

Maten :
 
  • 8x10 mm
  • 9x11 mm
  • 10x12 mm
  • 12x14 mm
  • 15x17 mm
  • 16x18 mm


  • Bron Video: YouTube


Sleutels / Sleutelsets

Wanneer u steeksleutels zoekt, dan zal u merken dat er verschrikkelijk veel aanbod is. Het is dan ook lastig om door de bomen het bos nog te zien. Welke sleutels heeft u eigenlijk nodig? Zo kan u kiezen uit boogsleutels, pijpsleutels, remgeleidingsleutels, ringsleutels etc. Wat u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die uit gaat voeren en wat u verder tot uw beschikking hebt. Zeker bij pijpsleutels zal u een ratelgereedschap moeten hebben zodat u wel kracht kan overbrengen. Een ringsleutel werkt heel goed wanneer u de sleutel vrij kan rond bewegen, is dit niet het geval dan kan u de slag niet maken om het voordeel van een ringsleutel te gebruiken. Trailer And Tools heeft in ieder geval veel verschillende sleutels die u nodig hebt. Omdat u altijd meer dan één sleutel nodig hebt, verkopen wij over het algemeen onze sleutels in sets waarin meerdere sleutels van hetzelfde type zitten.


Sleutels

Een sleutel (moersleutel) is een stalen object dat kan worden gebruikt voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren.

Meestal zijn de vormen van moeren en bouten zeskantig, maar in sommige gevallen kunnen ze ook vierkant, of cirkelvormig zijn met twee platte vlakken, door deze vormen is het dus mogelijk om met een passende sleutel bouten en moeren ergens in of uit te draaien. Op bijna alle sleutels staat de afmeting van welke moer of bout past in millimeters afgedrukt
 

Gereedschappen koopt u bij Trailer And Tools
 

Wanneer u op zoek bent naar sleutelsets of andere gereedschappen dan bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Voornamelijk richten wij ons op het automotive gebied, maar ook voor alle andere soorten gereedschappen kunt u bij ons terecht. Wanneer u de website van Trailer And Tools bekijkt, dan ziet u het ruime assortiment producten dat wij aanbieden. U kunt dan ook direct bestellen, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd wordt.


Trailer And Tools is meer dan een webwinkel
 

Naast dat u eenvoudig uw bestelling via het internet kan doen. Kan u er ook voor kiezen om langs te komen in ons ruime winkelpand in Hengelo, Overijssel. Over ruim 600m2 hebben wij duizend en één verschillende producten uitgestald liggen. U kan dan makkelijk een keuze maken over welke producten u wilt hebben. Met een vraag kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord en onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag verder.

Bij de sleutelsets van Trailer and Tools kunnen we verdeling maken in verschillende soorten hiervan. Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende ring en steeksleutels die we allemaal hebben. Als u op de link hieronder klikt ziet u welke we allemaal hebben:
 

Review toevoegen
Remleiding sleutel set - 8 t/m 18 mm - 6 delig - Remsleutel - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen