Schijfremslot, Schijfrem slot, Schijf rem slot, Slot, Sloten, Hangslot, Hang slot, Fietsslot, Motorslot, Brommerslot Schijfremslot, Schijfrem slot, Schijf rem slot, Slot, Sloten, Hangslot, Hang slot, Fietsslot, Motorslot, Brommerslot
Schijfremslot, Schijfrem slot, Schijf rem slot, Slot, Sloten, Hangslot, Hang slot, Fietsslot, Motorslot, Brommerslot
Schijfremslot, Schijfrem slot, Schijf rem slot, Slot, Sloten, Hangslot, Hang slot, Fietsslot, Motorslot, Brommerslot

Schijfremslot, Schijfrem slot 172, 10 mm, Slot

MERK: Stahlex

Schijfremslot, Schijfrem slot 172, 10 mm, Slot (AANH-00841).


Artikelnummer:AANH-00841 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423657042033

15,00 incl. BTW *
€ 12,40 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Schijfremslot, Schijfrem slot 172, 10 mm, Slot (AANH-00841).

 
Schijfremslot Stahlex 10 mm, Slot, Sloten. Dit slot is ideaal te gebruiken op fietsen en/of brommers met schijfremmen, zeer gemakkelijk te gebruiken.
Inclusief een stofklep om te verkomen dat er vuil in de slot cilinder terecht komt.

Afmetingen:
 
  • 70 x 100 mm ( Lengte x Breedte )
  • Dikte slotpen: 10 mm

Specificatie :
 
  • Merk: Stahlex 
  • Type: Schijfremslot
  • Kleur: Groen / Geel
  • Inclusief 2 veiligheidssleutels
 

Wat is precies een beugelslot? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een slot met een beugel? Wat zijn de praktische verschillen ten opzichte van bijvoorbeeld het kettingslot?

De meestgebruikte sloten om een fiets mee op slot te zetten, zijn de kettingsloten. Het beugelslot wordt echter eveneens veel verkocht en dat is natuurlijk niet zomaar. Beugelsloten zijn doorgaans iets goedkoper en iets lichter. Bovendien is dit type slot extra makkelijk in gebruik. Een kwestie van de vaste beugel door de voorvork en het wiel van de fiets (of scooter of motor) steken, vervolgens in het slothuis vastzetten en klaar. Géén ketting die gewikkeld of gedraaid moet worden om op de juiste plek te krijgen. Met een kettingslot heeft u wat flexibeler mogelijkheden, maar een beugelslot is wat eenvoudiger en sneller. 


Kleine beugelsloten en grote beugelsloten

Zoals bekend is het kenmerkende deel van een beugelslot de U-vormige beugel. Het formaat ervan kiest u op basis van de soort en grootte van de tweewieler die u er veilig mee op slot wil zetten. Er zijn kleinere beugelsloten (voor fiets, brommer en scooter) en grotere beugelsloten (voor brommer, scooter en motor), maar ze zijn normaliter alle gemaakt van gehard staal. Hetzelfde geldt voor het andere, tweede deel: het staafvormige slothuis met daarin de cilinder.


Trailer and Tools heeft een groot assortiment aan verschillende sloten voor u. Welk slot heb ik nodig? Doordat we vele sloten hebben kunnen we ons voorstellen dat u het lastig vindt om te bepalen welk slot u moet hebben. Ons uitgebreide overzicht met maten moet u daarbij helpen om uit te zoeken welke u nodig heeft. Hieronder een overzicht aan het soort sloten die we hebben:

Review toevoegen
Schijfremslot, Schijfrem slot, Schijf rem slot, Slot, Sloten, Hangslot, Hang slot, Fietsslot, Motorslot, Brommerslot

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen