Siliconenkit - 40 gram - Vloeibare pakking 350 graden - GEKO
15% KORTING
Siliconenkit - 40 gram - Vloeibare pakking 350 graden - GEKO

Siliconenkit - 40 gram - Vloeibare pakking 350 graden - GEKO

MERK: GEKO

Siliconenkit - 40 gram - Vloeibare pakking 350 graden - GEKO (AUTM-08597).


Artikelnummer:AUTM-08597 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477143533

Adviesprijs € 6,50
5,50 incl. BTW *
€ 4,55 excl. BTW
Voorraad: 8 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Siliconenkit - 40 gram - Vloeibare pakking 350 graden - GEKO (AUTM-08597).

SILICONE - lijm- en afdichtmassa op basis van hoogwaardige 100% siliconen. Het garandeert een snelle, flexibele verbinding bestand tegen wisselende weersomstandigheden, water, benzine, logen, zuren, oliën en temperaturen van -60°C tot 350°C. Het is een ideale vervanger voor pakkingen in auto's en landbouwtrekkers. Geschikt voor het afdichten van motoren en versnellingsbakken, aandrijfassen en uitlaatsystemen.

Kenmerken:

  • Inhoud: 40 gram
  • Duurzame vloeibare pakking bestendig tot temperaturen van 350 graden. Bestendig tegen water, olie, zwakke zuren.
  • Deze kunt u toepassen : motoren, versnellingsbakken, bruggen en uitlaatsystemen dichten.
     

Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.
 

Vetten

Voor bewegende onderdelen is het belangrijk om goed gesmeerd te worden. Om die reden kunt u olie of vetten gebruiken. Het nadeel van olie is dat het vloeibaar is, wat betekent dat het weg kan stromen. Bij vetten zal dit minder tot niet het geval zijn. Ook kunt u vet gebruiken voor het onderhoud van rubberen onderdelen. Rubber zal regelmatig wat vet kunnen gebruiken om uitdroging te voorkomen. Een voorbeeld hiervan is bandenvet, met behulp van bandenvet kunt u uitdroging voorkomen en zal uw band dus langer meegaan. Zeker bij banden die niet zo veel gebruikt worden, zoals die van een aanhanger, kan het verstandig zijn om deze regelmatig in te vetten. Zo voorkomt u scheuren in de banden, en gescheurde banden leiden vaak tot vervelende problemen. U wilt natuurlijk geen klapband terwijl u met uw aanhanger op de snelweg rijdt.
 

Auto onderhoud met behulp van Trailer And Tools
 

Trailer And Tools is uw expert in automotive gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Wij zijn dus ook uw partner in het onderhoud van uw auto. Het is erg belangrijk dat u uw auto goed onderhoudt voor de veiligheid en de levensduur van uw auto. De vetten van Trailer And Tools zijn optimaal voor het onderhoud van uw auto. Met onze vetten kunt u de bewegende onderdelen namelijk goed smeren, en met ons al eerder genoemde speciale bandenvet kunt u uw banden optimaal beschermen tegen de invloeden van weer, wind en zon.
Review toevoegen
Siliconenkit - 40 gram - Vloeibare pakking 350 graden - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen