Betonboor, Steen boor, 5mm, HSS boor, boor, boren, boorset Betonboor, Steen boor, 5mm, HSS boor, boor, boren, boorset
33% KORTING
Betonboor, Steen boor, 5mm, HSS boor, boor, boren, boorset
Betonboor, Steen boor, 5mm, HSS boor, boor, boren, boorset

Steenboor, 12mm diameter, Piranha Hi-Tech x58051, 1 Stuk

Steenboor, 12mm diameter, Piranha Hi-Tech x58051, 1 Stuk (GERE-02158).


Artikelnummer:GERE-02158 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423657139139

Adviesprijs € 7,50
5,00 incl. BTW *
€ 4,13 excl. BTW
Voorraad: 30 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Steenboor, 12mm diameter, Piranha Hi-Tech x58051, 1 Stuk (GERE-02158).

Let op: de prijs is voor 1 stuk!!!

  • Steenboor Diameter :  12 mm
  • Totale lengte : 150 mm
  • Boor kop lengte : 80 mm
  • Materiaal : Staal
  • Gehard
De Piranha HI-TECH steenboor X58051 met ronde schacht, is geschikt voor het boren in steen, beton, metselwerk en keramische tegels. De gehard stalen boor heeft een diameter van 12 millimeter en is voorzien van een gepatenteerde koper gesoldeerde wolfraam carbide punt voor braamvrije gaten. De Piranha HI-TECH steenboor X58012 is ook geschikt voor bevestiging aan snoerloze boormachines.

De Piranha HI-TECH bullet steenboor x58051 12mm is geschikt voor accuraat boren in natuursteen, beton, keramische tegels en metselwerk. De boor heeft een ronde schacht en is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsstaal. Hij is precies gewalst met een innovatieve, gepatenteerde, kopergesolderde wolfraam carbide punt. De Piranha HI-TECH bullet steenboor x58051 is ideaal voor snoerloze boormachines en boort direct bij contact. De boor heeft een diameter van 12mm.

Wat is een boor?

Een boor is een hulpstuk dat geplaatst kan worden in een daartoe geschikte boorhouder van een boormachine en door middel van een draaiende en/of kloppende beweging ronde gaten kan aanbrengen in diverse materialen zoals hout, metaal, steen, beton of glas. 
Een boormachine vaak ook 'boor' genoemd maar dit is niet correct.

Welke soorten boren zijn er?

Houtspiraalboor
Een houtspiraalboor is te herkennen aan de scherpe punt om in het hout te drukken, zodat de boor niet wegloopt. Deze boortjes zijn er in vele maten. Je gebruikt ze bijvoorbeeld om een gat te boren in hout, zodat je er makkelijker een schroef in kunt draaien. Wanneer je direct een schroef in hout boort kan het hout gaan splijten. 
Begin langzaam met boren, en voer de snelheid op zodra de boor goed gepakt heeft.

Speedboor
Dit is een houtboor voor grote boordiameters en diepere gaten.

Verzink- of soevereinboor
Als je gaat schroeven kun je het eerste stukje voorboren met een speciale verzinkboor. Hiermee zorg je dat de schroefkop mooi weggewerkt wordt. Deze boren zijn er voor hout en metaal.

Klokzaag
Ook wel de 'gatzaag' genoemd. Dit is een set van meerdere ronden zagen die je op een boormachine kunt zetten. Ideaal voor boren van gaten in hout met hele grote diameters.

Metaalboor
Metaalboren hebben geen scherpe punt en zijn meestal gemaakt van speciaal staal (High Speed Steel), dat extra warm kan worden. Deze boren zijn ook geschikt voor het boren in kunststof.

Steenboor
Dit is een speciale boor voor steen en heeft een scherp snijvlak.

Betonboor
Een betonboor lijkt op een steenboor, maar is minder scherp. Een betonboor “snijdt” niet echt door de muur maar verbrijzelt het beton. Een betonboor is daarom niet geschikt voor andere materialen dan beton. Deze boor wordt vaak uitgevoerd met een SDS-plus aansluiting voor in boorhamers.
 

Onder de metaalboren,houtboren en betonboren heeft Trailer and Tools een overzicht gemaakt aan verschillende soorten die hieronder genoemd worden. Als je op de categorie klikt dan zie je welke producten we hierin voor u hebben:
Review toevoegen
Betonboor, Steen boor, 5mm, HSS boor, boor, boren, boorset

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen