trechter met flexibel schenktuit en filte, vultrechter, trechter, vul trechter, trechters Trechter met flexibele slang en filter, ingebouwde filter, vultrechter met flexibele slang.
trechter met flexibel schenktuit en filte, vultrechter, trechter, vul trechter, trechters
Trechter met flexibele slang en filter, ingebouwde filter, vultrechter met flexibele slang.

Trechter met flexibele slang en filter, ingebouwde filter, vultrechter met flexibele slang.

Trechter met flexibele slang en filter. ingebouwde filter, kunststof trechter. De trechter heeft een ingebouwde filter om zo schadelijke bezinksels uit de brandstof te filteren om zo de prestaties te


Artikelnummer:WERK-00168 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654147168

16,50 incl. BTW *
€ 13,64 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Trechter met flexibele slang en filter (WERK-00168).

 
  • Kunststof trechter met zeef en flexibele slang.
  • Grootste diameter 230 mm.
  • Vultrechter , Trechter
Deze witte vul trechter is gemaakt van kunststof en wordt geleverd met een zeer flexibele afschroefbare slang van 270 mm ofwel 27 cm om te ver komen dat er brandstof word gemorst tijdens het vullen en om zeer moeilijke plekken te bereiken. De trechter heeft een ingebouwde filter om zo schadelijke bezinksels uit de brandstof te filteren om zo de prestaties te verhogen.De ingang van de trechter is 130 mm ofwel 13 cm en de uitgang is 35 mm ofwel 3,5 cm.

Wij bieden naast de trechters ook diverse jerrycans aan, deze dient u te gebruiken om bijvoorbeeld brandstof veilig op te slaan.
Zeer handig om in de kofferbak te bergen tijdens een lange reis.

 

Wat is een trechter?

Een taps toelopende constructie noemt men ook wel een trechter, die vooral bedoeld is voor vloeistoffen. Je kan een trechter gebruiken om bepaalde vloeistoffen vanuit een kan in een bak te gieten met een kleinere opening. 
Het is een groot gat die naar een heel smal tuitje veranderd. Meestal wordt dit product gebruikt in laberatoria of in keukens. Het is meestal van plastic maar het kan ook van glas of blik gemaakt zijn. In sommige trechters zit een filter of een zeef. Dit is om dan een vloeistof van een vaste stof te scheiden. Trechters kunnen ook voor vaste stoffen gebruikt worden maar dan moeten ze wel klein zijn en/of korrelig om het makkelijk erdoor heen te krijgen.

Waar gebruik je een trechter voor?

Met een trechter zorg je er voor dat je met precisie kan overgieten. Dit is handig bij het bijvullen of overgieten van oliën/vloeistoffen.

Welke trechter is geschikt?

Het is belangrijk dat een trechter goed aansluit op de wensen van het gebruik. Wanneer de trechter wordt gebruikt voor in de keuken, is een plastic trechter al snel voldoende. Gebruikt u een trechter voor andere doeleinde, dan kan het prettig zijn om een trechter van roestvast staal te gebruiken. Het is van belang dat uw trechter niet-corrosief is. Dit betekent dat de trechter niet moet reageren met vloeistoffen of producten die door de trechter komen. Zo zullen de producten niet vervuild worden en kunt u er veilig gebruik van maken. In het bedrijfsleven wordt er ook veel gebruik gemaakt van trechters. Deze zijn veel terug te vinden in laboratoria, garages en fabrieken. Hier worden de trechters ook gebruikt voor het overgieten van vloeistoffen. Wilt u vloeistoffen overgieten waar residu in zit? Kies dan voor een trechter met ingebouwde zeef. Hierdoor blijven de overblijfselen achter op de zeef en zal dit niet in uw vloeistof blijven. Kijk goed naar de gewenste dichtheid van de zeef.

Welke trechters zijn er?

Welke trechters kennen we allemaal en waar gebruiken we ze voor?
We hebben kunstof trechters, metalen trechters, rubberen trechters, Siliconen trechters, klein en grote trechters.
Maar ze zijn er ook in verschillende vormen. Ronde, vierkante, ovale, rechthoekige trechters.
Ze zijn er ook in een flexibele vorm of in een modieus uiterlijk. Daarom is er altijd wel een trechter die bij jou branche of jou smaak past.
 

 

 

 

Review toevoegen
trechter met flexibel schenktuit en filte, vultrechter, trechter, vul trechter, trechters

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen