Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO
25% KORTING
Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO
Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO
Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO

Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO

MERK: GEKO

Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO (WERK-08053).


Artikelnummer:WERK-08053 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477173943

Adviesprijs € 10,00
7,50 incl. BTW *
€ 6,20 excl. BTW
Voorraad: 40 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO (WERK-08053).

Specificaties:
 
  • Diameter bovenzijde : 240 mm, 24 cm
  • Diameter onderkant (opening) : 23 mm, 2,3 cm
  • Hoogte : 240 mm, 24 cm
  • Inclusief zeef


Wat is een trechter?

Een taps toelopende constructie noemt men ook wel een trechter, die vooral bedoeld is voor vloeistoffen. Je kan een trechter gebruiken om bepaalde vloeistoffen vanuit een kan in een bak te gieten met een kleinere opening. Het is een groot gat die naar een heel smal tuitje veranderd. Meestal wordt dit product gebruikt in laberatoria of in keukens. Het is meestal van plastic maar het kan ook van glas of blik gemaakt zijn. In sommige trechters zit een filter of een zeef. Dit is om dan een vloeistof van een vaste stof te scheiden. Trechters kunnen ook voor vaste stoffen gebruikt worden maar dan moeten ze wel klein zijn en/of korrelig om het makkelijk erdoor heen te krijgen.


Waar gebruik je een trechter voor?

Met een trechter zorg je er voor dat je met precisie kan overgieten. Dit is handig bij het bijvullen of overgieten van oliën/vloeistoffen.


Welke trechter is geschikt?

Het is belangrijk dat een trechter goed aansluit op de wensen van het gebruik. Wanneer de trechter wordt gebruikt voor in de keuken, is een plastic trechter al snel voldoende.  Gebruikt u een trechter voor andere doeleinde, dan kan het prettig zijn om een trechter van roestvast staal te gebruiken. Het is van belang dat uw trechter niet-corrosief is. Dit betekent dat de trechter niet moet reageren met vloeistoffen of producten die door de trechter komen. Zo zullen de producten niet vervuild worden en kunt u er veilig gebruik van maken. In het bedrijfsleven wordt er ook veel gebruik gemaakt van trechters. Deze zijn veel terug te vinden in laboratoria, garages en fabrieken. Hier worden de trechters ook gebruikt voor het overgieten van vloeistoffen. Wilt u vloeistoffen overgieten waar residu in zit? Kies dan voor een trechter met ingebouwde zeef. Hierdoor blijven de overblijfselen achter op de zeef en zal dit niet in uw vloeistof blijven.  Kijk goed naar de gewenste dichtheid van de zeef.


Welke trechters zijn er?

Welke trechters kennen we allemaal en waar gebruiken we ze voor? We hebben kunstof trechters, metalen trechters, rubberen trechters, Siliconen trechters, klein en grote trechters.
Maar ze zijn er ook in verschillende vormen. Ronde, vierkante, ovale, rechthoekige trechters. Ze zijn er ook in een flexibele vorm of in een modieus uiterlijk. Daarom is er altijd wel een trechter die bij jou branche of jou smaak past.


Scherpe prijzen

Trailer And Tools geeft u de beschikking over een breed en divers assortiment, dat gepaard gaat met voor u zeer gunstige voorwaarden. Door groot in te kopen kunnen we onze prijzen zeer scherp houden, een voordeel dat u voelt in de portemonnee. Een grote voorraad betekent ook dat we in staat zijn om uw bestelling snel af te handelen. U kunt dus snel aan de slag. Weet u niet goed welk door ons artikel het beste bij u past? Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt.
Review toevoegen
Trechter rond - 240 mm - Trechter - Trechters - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen