trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter
22% KORTING
trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter
trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter
trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter
trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter

Trechter set, 4 stuks, 4 delige vultrechter, vultrechter gemaakt van kunststof.

Trechter set, 4 stuks, 4 delige vultrechter, vultrechter gemaakt van kunststof. Vul trechter set is gemaakt van kunststof en word geleverd in sets van 4 stuks ideaal voor het bijvullen van vloeistof


Artikelnummer:WERK-00166 Verzendkosten:€ 6,95 EAN:7423652533598

Adviesprijs € 4,50
3,50 incl. BTW *
€ 2,89 excl. BTW
Voorraad: 79 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Trechter set, 4 stuks, 4 delige vultrechter, vultrechter gemaakt van kunststof (WERK-00166).

 
  • 1 x Ingang :  105  Uitgang : 12 mm.
  • 1 x Ingang :  90  Uitgang :  8 mm.
  • 1 x Ingang :  65  Uitgang :  7 mm.
  • 1 x Ingang :  45  Uitgang :  6 mm.
  • Vultrechter , Trechter set
  • Diverse kleuren.

Deze oranje (kan zijn dat hij in een andere kleur geleverd word)  vul trechter set is gemaakt van kunststof en word geleverd in sets van 4 stuks ideaal voor het bijvullen van vloeistof zonder te morsen. De trechters hebben de volgende afmetingen. De eerste trechter heeft een lengte en breedte van 115 mm ofwel 11,5 cm en een hoogte van 160 mm ofwel 16 cm. De tweede trechter heeft een lengte en breedte van 100 mm ofwel 10 cm en een hoogte van 140 mm ofwel 14 cm. De derde trechter heeft een lengte en breedte van 75 mm ofwel 7,5 cm en een hoogte van 110 mm ofwel 11 cm. De vierde trechter heeft een lengte en breedte van 55 mm of wel 5,5 cm en een hoogte van 85 mm ofwel 8,5 cm.

Wij bieden naast de trechters ook diverse jerrycans aan, deze dient u te gebruiken om bijvoorbeeld brandstof veilig op te slaan.
Zeer handig om in de kofferbak te bergen tijdens een lange reis.

 

 

Wat is een trechter?

Een taps toelopende constructie noemt men ook wel een trechter, die vooral bedoeld is voor vloeistoffen. Je kan een trechter gebruiken om bepaalde vloeistoffen vanuit een kan in een bak te gieten met een kleinere opening. 
Het is een groot gat die naar een heel smal tuitje veranderd. Meestal wordt dit product gebruikt in laberatoria of in keukens. Het is meestal van plastic maar het kan ook van glas of blik gemaakt zijn. In sommige trechters zit een filter of een zeef. Dit is om dan een vloeistof van een vaste stof te scheiden. Trechters kunnen ook voor vaste stoffen gebruikt worden maar dan moeten ze wel klein zijn en/of korrelig om het makkelijk erdoor heen te krijgen.

Waar gebruik je een trechter voor?

Met een trechter zorg je er voor dat je met precisie kan overgieten. Dit is handig bij het bijvullen of overgieten van oliën/vloeistoffen.

Welke trechter is geschikt?

Het is belangrijk dat een trechter goed aansluit op de wensen van het gebruik. Wanneer de trechter wordt gebruikt voor in de keuken, is een plastic trechter al snel voldoende. Gebruikt u een trechter voor andere doeleinde, dan kan het prettig zijn om een trechter van roestvast staal te gebruiken. Het is van belang dat uw trechter niet-corrosief is. Dit betekent dat de trechter niet moet reageren met vloeistoffen of producten die door de trechter komen. Zo zullen de producten niet vervuild worden en kunt u er veilig gebruik van maken. In het bedrijfsleven wordt er ook veel gebruik gemaakt van trechters. Deze zijn veel terug te vinden in laboratoria, garages en fabrieken. Hier worden de trechters ook gebruikt voor het overgieten van vloeistoffen. Wilt u vloeistoffen overgieten waar residu in zit? Kies dan voor een trechter met ingebouwde zeef. Hierdoor blijven de overblijfselen achter op de zeef en zal dit niet in uw vloeistof blijven. Kijk goed naar de gewenste dichtheid van de zeef.

Welke trechters zijn er?

Welke trechters kennen we allemaal en waar gebruiken we ze voor?
We hebben kunstof trechters, metalen trechters, rubberen trechters, Siliconen trechters, klein en grote trechters.
Maar ze zijn er ook in verschillende vormen. Ronde, vierkante, ovale, rechthoekige trechters.
Ze zijn er ook in een flexibele vorm of in een modieus uiterlijk. Daarom is er altijd wel een trechter die bij jou branche of jou smaak past.Bron: Youtube
Review toevoegen
trechter set, trechter, trechters, vultrechter, vul trechter

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen