Schraapset

Weergave:


Bezig met laden...

Plakloodsteker, Kleefgewicht, 275mm lang, 25mm breed

Wielgewicht verwijderaar (GERE-00004)

4,00 incl. BTW
‚ā¨¬†3,31 excl. BTW
Niet op voorraad
32% KORTING

Schraapset - plastic schrapers 4 delig - kunststof

Plastic schraperset - plaklood afsteker set 4 delig schrapers - plakloodschraper (GERE-00025).

Adviesprijs € 18,50
12,50 incl. BTW
‚ā¨¬†10,33 excl. BTW
38% KORTING

Schraapset - Plastic schrapers 4 delig - Plaklood schraper - ASTA

Schraapset - Plastic schrapers 4 delig - Plaklood schraper - ASTA (GERE-05025).

Adviesprijs € 20,00
12,50 incl. BTW
‚ā¨¬†10,33 excl. BTW

Wat is een kunstof schraper voor de  autobanden? 


Een kunststof schraper voor autobanden is een gereedschap dat wordt gebruikt om vuil, modder, stenen en ander vastzittend materiaal van autobanden te verwijderen. Deze schrapers zijn speciaal ontworpen om het loopvlak van de banden schoon te maken, wat de prestaties en de levensduur van de banden kan verbeteren.

Daarnaast worden deze schrapers ook veel gebruikt om plaklood van autovelgen af te schrapen en stoten. Doordat deze schrapers van kunstof gemaakt zijn beschadig je de stalen of aluminium velgen er niet mee.

Kunststof schrapers zijn vaak gemaakt van duurzaam en hard plastic om effectief vuil te verwijderen zonder de banden te beschadigen. Ze hebben meestal een schraper aan de ene kant en een handvat aan de andere kant, zodat je gemakkelijk de zijkanten en het loopvlak van de banden kunt reinigen.

Het regelmatig schoonmaken van autobanden met een kunststof schraper kan helpen om een goede grip op de weg te behouden, de remprestaties te verbeteren en de algehele veiligheid van het voertuig te verhogen, vooral in slechte weersomstandigheden.