schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset
32% KORTING
schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset
schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset
schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset
schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset
schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset

Schraapset - plastic schrapers 4 delig - kunststof

MERK: Höfftech

Plastic schraperset - plaklood afsteker set 4 delig schrapers - plakloodschraper (GERE-00025).


Artikelnummer:GERE-00025 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:7423654033010

Adviesprijs ‚ā¨¬†18,50
12,50 incl. BTW *
‚ā¨¬†10,33 excl. BTW
Voorraad: 15 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Plastic schraperset - schrapers 4 delig - Plakloodschraper - Plakloodsteker - Plaklood (GERE-00025).

Deze Heavy-duty schraperset van Trailer and Tools is voor het eenvoudig verwijderen van sierlijsten, stickers, vinyls en badges van carrosserie, evenals zelfklevende wielgewichten. Gemaakt van hoogwaardig anti-kras composietmateriaal om paneelschade of krassen op de carrosserie te minimaliseren.
  • 4 delig
  • Lengte = 260 mm
  • Breedte = 19 , 22 , 25 en 38 mm
  • Materiaal = kunststof

Ideale set om bijvoorbeeld plaklood mee te verwijderen en gelijmde sierstrippen aan de auto en motorfiets.

Plaklood verwijderaar van autovelgen

Voor het verwijderen van plaklood van autovelgen, kun je specifieke producten gebruiken die zijn ontworpen voor dit doel.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  1. Plaklood verwijderaar: Er zijn commerciële plakloodverwijderaars beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor autovelgen. Deze producten zijn meestal verkrijgbaar bij auto-onderdelenwinkels of online. Volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat.
  2. Warme zeepoplossing: Maak een warme zeepoplossing met water en een mild afwasmiddel. Breng het mengsel aan op het plaklood en laat het even weken. Gebruik vervolgens een zachte borstel of doek om de plakresten voorzichtig weg te wrijven.
  3. Olie of vetoplosser: Je kunt een olieachtige substantie zoals WD-40, minerale olie of plantaardige olie gebruiken. Breng de olie aan op het plaklood en laat het enige tijd inwerken. Gebruik dan een doek of zachte borstel om de plakresten te verwijderen.
  4. Rubberen wisser of plastic schraper: Gebruik een rubberen wisser of een plastic schraper om voorzichtig over het plaklood te gaan. Dit kan helpen om de plakresten los te maken zonder de velg te beschadigen.
  5. Schuurmiddel met fijne korrel: Als de plakresten hardnekkig zijn, kun je een schuurmiddel met een fijne korrel proberen. Breng het voorzichtig aan en wrijf in cirkelvormige bewegingen. Wees echter voorzichtig en test eerst op een klein, onopvallend deel van de velg om beschadiging te voorkomen.
Onthoud altijd om voorzichtig te zijn en de instructies van de fabrikant te volgen. Vermijd agressieve chemicaliën die de velg kunnen beschadigen, en test eerst op een klein deel van de velg om zeker te zijn dat de gekozen methode veilig is voor het materiaal.

Schraapset, Schrapers, Plastic schraper set, Plastic Schraper. Kunststof hulpmiddel om het kleeflood makkelijk en zonder het wiel te beschadigen te verwijderen. Ideaal voor het verwijderen van gelijmde gewichten op aluminium velgen van auto's en motorfietsen. Ook geschikt voor het verwijderen van gelijmde beschermstrips op een auto. kleefgewicht / plaklood verwijderaar / plaklood afsteker. 4 delig. Lengte = 260 mm. Breedte = 19 , 22 , 25 en 38 mm. Materiaal = kunststof. voor verwijderen van onderandere kleeflood en plakgewicht, plaklood. Op een veilige manier zonder de velg te beschadigen.Tip voor de plakloodjes: bij voorkeur er in één keer aftrekken, soms lukt dat, maar soms ook niet. 
 
Gewoon even (voorzichtig) proberen om met een kunstof loodsteker een hoekje los te steken en de strip er af te trekken. Mocht dat niet lukken, dan kun je proberen om dat spul er af te steken.De plaklood steker is hier speciaal voor ontworpen om en effectief te zijn en om niet onnodig je velg te beschadigen.Deze steker is hard genoeg om de strip te verwijderen, maar zal je velg niet beschadigen. Achtergebleven lijmresten kun je verwijderen met bijvoorbeeld remmenreininger van wurth, deze is effectief en heeft een goede spray en heel belangrijk niet agressief.Deze kan je speciaal bij trailer and tools bestellen onder artikel nummer autm-01265 Bron: Youtube
Review toevoegen
schraap en haak set, bekleding verwijderset, schraap set, haakset

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen