Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO
17% KORTING
Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO
Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO

Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO

MERK: GEKO

Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO (WERK-08241).


Artikelnummer:WERK-08241 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477170645

Adviesprijs € 15,00
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 7 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO (WERK-08241).

Montagehendel voor het verwisselen van banden. Versterkte constructie. Biedt uitstekende hefboomwerking bij het verwisselen van banden. Geschikt voor het verwisselen van banden van motorfietsen, auto's, fietsen etc.

Afmetingen:
 
  • Lengte : 600 mm
  • Breedte : 25 mm
  • Dikte : 8 mm

Bandenlichter 600 mm , Bandenlepel 60 cm, Bandenlichter, Banden lepel. Opzoek naar een paar ijzersterke bandenlichters? De bandenlichters worden veel gebruikt in garages en werkplaatsen voor het vervangen en/of verwisselen van autobanden. De bandenlichters hebben een lengte van 60 cm. Deze lengte zorgt ervoor dat u meer kracht zet onder de band waardoor u de velg gemakkelijker verwijdert. De bandenlichters zijn gemaakt van gehard staal en hebben een hoge kwaliteit. De bandenlichters lopen spits toe. Doordat de bandenlichter spits toelopen komt u eenvoudig achter de band en verkleint u de kans op beschadigingen op de velg.
 

Wat is een bandenlichter? 


Een bandenlichter is een gereedschap dat specifiek wordt gebruikt om autobanden van de velg te verwijderen. Het is ontworpen om de rand van de band omhoog te wrikken, waardoor deze loskomt van de velg, zodat de band gemakkelijk kan worden verwisseld of gerepareerd. Het gebruik van een bandenlichter vergemakkelijkt het proces van het demonteren van de band zonder de velg te beschadigen.

Bandenlichters zijn vaak hefboomachtige tools met een gebogen uiteinde dat onder de rand van de band wordt geplaatst. Door de hendel omlaag te drukken, wordt de rand van de band opgelicht, waardoor deze van de velg kan worden verwijderd. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van bandenlichters om schade aan de band, velg of de tool zelf te voorkomen.


https://www.youtube.com/watch?v=tmW9YJpVwO4

Hoe bandenlepels, bandenlichters te gebruiken?

 Instructies bij het hanteren van de bandenlichters, bandenlepels van trailer and tools.

  • Leg een grote (hand)doek of gedeelte van een oude doek over de rand van de velg om het te beschermen. Zorg ervoor dat u een oude doek gebruikt omdat er nog wel enige krachten en smerigheid op het doek kan komen.

  • Leg de bandenlichters/ bandenlepels tussen de band en de velg. Zorg ervoor dat er ruimte tussen de ijzers en rond de velg zit.

  • Het makkelijkst gaat het met 2 personen zodat 1 iemand de lepels vast houd en de ander de band van de velg los gaat wrikken. Zodra één zijde van de band eraf is, wordt de andere kant van de band gemakkelijk om hem te verwijderen.


Let altijd goed op dat u zowel de band als de velg niet beschadigd.

  • Bron Video: YouTube
Review toevoegen
Bandenlichter 600 mm - Bandenlepel - Montagehendel voor banden - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen