Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson
35% KORTING
Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson
Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson
Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson

Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson

MERK: Benson

Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson (AUTM-08025).


Artikelnummer:AUTM-08325 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8414227085337

Adviesprijs € 10,00
6,50 incl. BTW *
€ 5,37 excl. BTW
Voorraad: 22 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson (AUTM-08025).

Benson Bandenreparatie Spray: nooit meer vastzitten langs de kant van de weg!


Specificaties:
 

  • Repareert snel en efficiënt een lek in uw autoband
  • Werkt op banden tot 22”
  • Geschikt voor autobanden, motoren, aanhangers en caravans
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Ideaal voor noodsituaties
  • Voor tijdelijke reparatie, repareer zo snel mogelijk professioneel


Bandenreparatiespray, wat is dat? 


Bandenreparatiespray, ook wel bekend als bandenreparatiekit of bandenreparatieschuim, is een product dat ontworpen is om tijdelijke reparaties uit te voeren aan lekke autobanden. Het wordt vaak gebruikt als een snelle oplossing om een lekke band te dichten en te voorkomen dat de bestuurder een reserveband moet gebruiken.

De spray bevat meestal afdichtende en vulstoffen, zoals latex of ander afdichtend materiaal, evenals drijfgassen om het product uit de spuitbus te laten komen. Wanneer de spray in de lekke band wordt geïnjecteerd, vormt het een afdichting rond het gat, waardoor luchtverlies wordt gestopt.

Het is belangrijk om te weten dat bandenreparatiespray meestal bedoeld is voor kleine lekken, zoals die veroorzaakt door spijkers of scherpe voorwerpen. Het is geen permanente oplossing en dient vooral als een tijdelijke noodreparatie om naar een servicepunt te kunnen rijden voor een professionele bandenreparatie of vervanging.

Het gebruik van bandenreparatiespray kan variëren afhankelijk van het merk en het type product, dus het is altijd raadzaam om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen. Het is ook belangrijk om te weten dat niet alle bandenlekken geschikt zijn voor reparatie met dit type product, en soms kan het nodig zijn om professionele hulp in te roepen voor een veilige en duurzame oplossing.

GEBRUIKSAANWIJZING: Verwijder het voorwerp uit de band dat het lek heeft veroorzaakt. Laat de band volledig leeglopen. Schud de spuitbus, schroef het verbindingsstuk op het ventiel van de band. Houd de spuitbus rechtop, druk de drukknop in tot de band op spanning is. Ga direct 5 à 10 km rijden om het product over de band te verspreiden. Controleer daarna de bandenspanning en breng de band op spanning volgens de specificaties van de fabrikant. Tijdelijke reparatie, repareer de band zo snel mogelijk.
 

GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

Review toevoegen
Bandenreparatie spray - 500ml - Pechspray - Band reparatie spuitbus - Benson

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen