Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO
29% KORTING
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO

Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO

MERK: GEKO

Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO (AUTM-06238).


Artikelnummer:AUTM-06238 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477164330

Adviesprijs € 17,50
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 4 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO (AUTM-06238).

Een set gereedschap voor het verwijderen van de radio en bekleding. Perfect geschikt voor elke autowerkplaats, vooral in werkplaatsen die zich bezighouden met auto-elektronica.
De set bestaat uit lepels en hendels voor het verwijderen van de bekleding en een set voor het demonteren van de radio en navigatie.

Eigenschappen:
 
  • Set voor het verwijderen van bekleding, pakkingen, navigatie, radio etc.
  • Hendels en lepels gemaakt van plastic die het risico op accidentele schade / krassen op de bekleding minimaliseren
  • Gereedschap voor het demonteren van de radio en navigatie van de meest populaire automerken

 

Zelf aan de slag met het demonteren van :Deurpanelen, deurpaneel, dashboard, ventilatieroosters, sierlijsten, portier, autointerieur, autobekleding, middenconsole, en of een hemelplaat? 
 
Gebruik hiervoor kunstof/ pvc demontage gereedschappen. Kunstof lepels, kunstof koevoet, kunstof haak, kunstof wringstukradio inbouw , bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen, panelen vervangen, autodraden wegwerken, telefoon opladers netjes weg werken?De panelen stuk trekken kan altijd, en alleen als je geen gebruikmaakt van speciaal-gereedschap. Wat je nodig hebt, is een kunststof/ pvc lepelset voor demontage van binnenbekleding, deurpanelen, roosters etc.

In de betere automotive speciaal zaken kan je deze vinden zoals bij trailer and tools. In deze set die we hier aanbieden zit een aantal verschillende types haak-vormige lepels met een gleuf, zonder gleuf, recht en gebogen lepels die om en langs de kunststof montage pennen/ pinnen passen. De beste wijze van demonteren is dat eerst de raamomlijsting verwijderd worden, deze zit in metalen veerclips gemonteerd, vervolgens kun je het deurpaneel verwijderen. Bij het terug plaatsen erop letten dat alle clips en plasticpluggen in de montage stand staan. Doe alles met gevoel en beleid en dan lukt het zeker. 

Vaak met de lepel of wig ertussen en een schokkende trekbeweging kan je veel loskrijgen.Dus niet met 1 trekkende beweging de delen los trekken, daar komt over het algemeen veel schades van.Verwijder nooit je sierlijsten, panelen, roosters, instrumenten panelen met schroevendraaiers of ander soortig metaal. Deze kunststof/ pvc interieur demontage lepels zijn ideaal voor een veilige en snelle demontage. Zonder schade demonteren van interieurpanelen, sierlijsten, deurpanelen, rubberverbindingen, instrumentenpanelen, sierstrips schakelaars, achteruitkijkspiegels en spiegels, roosters, hemelplaten, consolebekledingZelf aan de slag om een radio, bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen? Dan heeft u deze kunststof Interieur demontage lepels geheid nodig. Ideaal voor het veilig en zonder schade demonteren van die onderdelen in uw auto die snel beschadigen met schroevendraaiers en metalen objecten. Deze kunststof lepels zijn ideaal en het beste alternatief om uw panelen los te wrikken.Door de verschillende afmetingen en vormen vindt u voor elke situatie een passende toolHet gereedschap heeft een hoge kwaliteit pvc.
 

Waar denk je aan bij autogereedschap?


Hieronder een overzicht van verschillende onderdelen van de auto en een directe link naar de gereedschappen voor dat onderdeel:

Autogereedschap voor de banden
Autogereedschap voor de automotor
Autogereedschap voor de autobeplating, corrosserie
Autogereedschap voor de remmen
Autogereedschap voor de autolak
Autogereedschap voor de autoruiten
Autogereedschap voor de vloeistoffen in de auto
Autogereedschap voor het motorblok te reviseren
Autogereedschap voor de autoveren, schokdempers
Autogereedschap voor de ophanging en wegligging

De professionele gereedschappen die wij u aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit maar ook zeer zeker betaalbaar. We proberen dan ook altijd een goede prijs kwaliteit verhouding te crieëren.
Naast het autogereedschap hebben we ook een breed assortiment aan handgereedschap wat zeer gemakkelijk kan zijn bij het monteren en demonteren van onderdelen op en aan uw auto. 

Review toevoegen
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen