Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO
29% KORTING
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO

Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO

MERK: GEKO

Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO (AUTM-06238).


Artikelnummer:AUTM-06238 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477164330

Adviesprijs € 17,50
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje
 • Hendels en lepels gemaakt van plastic die het risico op accidentele schade / krassen op de bekleding minimaliseren
 • Set voor het verwijderen van bekleding, pakkingen, navigatie, radio etc.
 • Gereedschap voor het demonteren van de radio en navigatie van de meest populaire automerken

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO (AUTM-06238).

Een set gereedschap voor het verwijderen van de radio en bekleding. Perfect geschikt voor elke autowerkplaats, vooral in werkplaatsen die zich bezighouden met auto-elektronica.
De set bestaat uit lepels en hendels voor het verwijderen van de bekleding en een set voor het demonteren van de radio en navigatie.

Eigenschappen:

 • Set voor het verwijderen van bekleding, pakkingen, navigatie, radio etc.
 • Hendels en lepels gemaakt van plastic die het risico op accidentele schade / krassen op de bekleding minimaliseren
 • Gereedschap voor het demonteren van de radio en navigatie van de meest populaire automerken

Wat zijn tangen en haken voor autobekleding?

Tangen en haken voor autobekleding zijn speciaal gereedschap dat wordt gebruikt om de bekleding van een auto te verwijderen en te installeren. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de specifieke taak waarvoor ze worden gebruikt.

Enkele veelvoorkomende soorten tangen en haken voor autobekleding zijn:

 • Bekleding clip verwijderingstang:Deze tang wordt gebruikt om de clips te verwijderen die de bekleding op zijn plaats houden. Ze hebben meestal platte, gebogen kaken die onder de clip kunnen passen en deze omhoog kunnen wippen.
 • Trimtang:Deze tang wordt gebruikt om trimlaten en andere kleine stukjes bekleding te verwijderen. Ze hebben meestal scherpe, gebogen kaken die de trim vast kunnen pakken en af kunnen knippen.
 • Haakse haak:Deze haak wordt gebruikt om de bekleding achter panelen en andere moeilijk bereikbare gebieden los te maken. Het heeft een haakvormig uiteinde dat onder de bekleding kan worden gehaakt en deze los kan wrikken.
 • Vlakke haak:Deze haak wordt gebruikt om de bekleding los te maken van gladde oppervlakken. Het heeft een plat uiteinde dat onder de bekleding kan worden geschoven en deze los kan wrikken.

Naast deze specifieke tangen en haken, zijn er ook een aantal algemene gereedschappen die nuttig kunnen zijn bij het verwijderen en installeren van autobekleding, zoals:

 • Schroevendraaier: Schroevendraaiers worden gebruikt om schroeven te verwijderen die de bekleding op zijn plaats houden.
 • Doppenset: Doppensets worden gebruikt om moeren en bouten te verwijderen die de bekleding op zijn plaats houden.
 • Pry bar: Koevoeten worden gebruikt om de bekleding los te wrikken van panelen en andere oppervlakken.
 • Hamers: Hamers worden gebruikt om de bekleding los te tikken van panelen en andere oppervlakken.

Tips voor het gebruik van tangen en haken voor autobekleding:

 • Draag handschoenen om je handen te beschermen tegen scherpe randen en randen.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van gereedschap om schade aan de bekleding of het interieur van de auto te voorkomen.
 • Als je niet zeker weet hoe je de bekleding moet verwijderen of installeren, raadpleeg dan een gekwalificeerde monteur.
Zelf aan de slag met het demonteren van :Deurpanelen, deurpaneel, dashboard, ventilatieroosters, sierlijsten, portier, autointerieur, autobekleding, middenconsole, en of een hemelplaat? 
 
Gebruik hiervoor kunstof/ pvc demontage gereedschappen. Kunstof lepels, kunstof koevoet, kunstof haak, kunstof wringstukradio inbouw , bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen, panelen vervangen, autodraden wegwerken, telefoon opladers netjes weg werken?De panelen stuk trekken kan altijd, en alleen als je geen gebruikmaakt van speciaal-gereedschap. Wat je nodig hebt, is een kunststof/ pvc lepelset voor demontage van binnenbekleding, deurpanelen, roosters etc.

In de betere automotive speciaal zaken kan je deze vinden zoals bij trailer and tools. In deze set die we hier aanbieden zit een aantal verschillende types haak-vormige lepels met een gleuf, zonder gleuf, recht en gebogen lepels die om en langs de kunststof montage pennen/ pinnen passen. De beste wijze van demonteren is dat eerst de raamomlijsting verwijderd worden, deze zit in metalen veerclips gemonteerd, vervolgens kun je het deurpaneel verwijderen. Bij het terug plaatsen erop letten dat alle clips en plasticpluggen in de montage stand staan. Doe alles met gevoel en beleid en dan lukt het zeker. 

Vaak met de lepel of wig ertussen en een schokkende trekbeweging kan je veel loskrijgen.Dus niet met 1 trekkende beweging de delen los trekken, daar komt over het algemeen veel schades van.Verwijder nooit je sierlijsten, panelen, roosters, instrumenten panelen met schroevendraaiers of ander soortig metaal. Deze kunststof/ pvc interieur demontage lepels zijn ideaal voor een veilige en snelle demontage. Zonder schade demonteren van interieurpanelen, sierlijsten, deurpanelen, rubberverbindingen, instrumentenpanelen, sierstrips schakelaars, achteruitkijkspiegels en spiegels, roosters, hemelplaten, consolebekledingZelf aan de slag om een radio, bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen? Dan heeft u deze kunststof Interieur demontage lepels geheid nodig. Ideaal voor het veilig en zonder schade demonteren van die onderdelen in uw auto die snel beschadigen met schroevendraaiers en metalen objecten. Deze kunststof lepels zijn ideaal en het beste alternatief om uw panelen los te wrikken.Door de verschillende afmetingen en vormen vindt u voor elke situatie een passende toolHet gereedschap heeft een hoge kwaliteit pvc.
 

Waar denk je aan bij autogereedschap?


Hieronder een overzicht van verschillende onderdelen van de auto en een directe link naar de gereedschappen voor dat onderdeel:

Autogereedschap voor de banden
Autogereedschap voor de automotor
Autogereedschap voor de autobeplating, corrosserie
Autogereedschap voor de remmen
Autogereedschap voor de autolak
Autogereedschap voor de autoruiten
Autogereedschap voor de vloeistoffen in de auto
Autogereedschap voor het motorblok te reviseren
Autogereedschap voor de autoveren, schokdempers
Autogereedschap voor de ophanging en wegligging

De professionele gereedschappen die wij u aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit maar ook zeer zeker betaalbaar. We proberen dan ook altijd een goede prijs kwaliteit verhouding te crieëren.
Naast het autogereedschap hebben we ook een breed assortiment aan handgereedschap wat zeer gemakkelijk kan zijn bij het monteren en demonteren van onderdelen op en aan uw auto. 

Review toevoegen
Bekleding en panelen verwijder set - 12 delig - Radio demontage set - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen