borgveer enkel, borgveer, borgveren, borg veer, borg veren
44% KORTING
borgveer enkel, borgveer, borgveren, borg veer, borg veren

Borgveer, 5 mm, Borgveer, Borgveren, Borg veer, Borg veren.

Borgveer, 5 mm, Borgveer, Borgveren, Borg veer, Borg veren. Borgveren kunnen gebruikt worden als zekering van bijvoorbeeld een as steun, maar ook bijvoorbeeld bij de aanhanger om de aanhanger klep.


Artikelnummer:GERE-00818 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654354337

Adviesprijs € 2,25
1,25 incl. BTW *
€ 1,03 excl. BTW
Voorraad: 18 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Borgveer, 5 mm, Borgveer, Borgveren, Borg veer, Borg veren (GERE-00818).Borgveren kunnen gebruikt worden als zekering van bijvoorbeeld een as steun, maar ook bijvoorbeeld bij de aanhanger om de aanhanger klep te borgen zodat deze niet opengaat.Let wel op de juiste afmetingen.


Specificaties
  • Borgveer dikte : 5 mm
  • Elektrolytisch verzinkt

Borgveer enkel 5 mm, Borgveer, Borgveren, Borg veer, Borg veren. Borgveren kunnen op een as of in een bus gemonteerd worden. De functie is meestal het positioneren van een onderdeel op een as of in een bus. Borgveren kunnen gebruikt worden als zekering van bijvoorbeeld een as steun, maar ook bijvoorbeeld bij de aanhanger om de aanhanger klep te borgen zodat deze niet opengaat. Let wel op de juiste afmetingen.
 

Wat is een borgveer?

Met een borgveer kan je grote krachten borgen. Als je deze veer in de zak hebt zitten heb je heel snel een stevige verbinding. Het gebruik van moeren splitpennen en klinknagels is met een borgveer bijna overbodig. Borgveren zijn universeel bruikbaar. Er zijn natuurlijk wel verschillende diktes in borgveren.
 

welke verschillende maten zijn er?

  • Borgveer enkel, 2/3/4/5/6 of 8mm
  • Borgveer dubbel, 2/3/4/5/6/7 of 8mm


Trailer and Tools heeft een groot assortiment aan verschillende ijzerwaren, hieronder een overzicht:
   

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Niet alleen hebben wij een zeer groot assortiment voor u om uit te kiezen, maar we hebben ook een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen we u scherpe prijzen geven. Dus waarom teveel betalen? Een grote voorraad betekent ook dat we uw bestelling snel kunnen afhandelen en u uw bestelling snel in huis heeft. Maakt u gebruik van onze webshop of komt u langs in Hengelo? In onze grote showroom van 600m2 heeft u alle ruimte om onze producten eens van dichtbij te bekijken. Kom langs, de koffie staat voor u klaar.
Review toevoegen
borgveer enkel, borgveer, borgveren, borg veer, borg veren

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen