borgveertang, seegringtang, seegerring tang, tangen, tang borgveren, borgringtangen, seegerring tang, tang borgveren, tang
17% KORTING
borgveertang, seegringtang, seegerring tang, tangen, tang borgveren, borgringtangen, seegerring tang, tang borgveren, tang

Borgveertang, Rechts, Seegringtang 180mm, Uitwendig, Seneca

MERK: Seneca

Borgveertang, Rechts, Seegringtang 180mm, Uitwendig (GERE-00501).


Artikelnummer:GERE-00501 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655488420

Adviesprijs € 15,00
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Borgveertang, Rechts, Seegringtang 180mm, Uitwendig, Seneca (GERE-00501).

 
  • Uitwendig
  • 180 mm
  • Recht
  • LET OP : KLEUR KAN AFWIJKEN
     
Borgveertang recht, seegringtang 180 mm, uitwendig, Seegerring tang, Tang borgveren, Tang. De borgveertang (ook wel seegerringtang of circliptang) wordt gebruikt voor het plaatsen of verwijderen van borgveren seegerringen. Borgringen kunnen in- of uitwendig zijn en de borgringtang dus ook. Zeer handzaam. Deze borgcliptang geeft een goede grip op de borgclips, ook als deze van een klein formaat zijn. Deze borgveertang is speciaal ontwikkeld voor inwendige borgveren. Door het handige veermechanisme kunt u zeer eenvoudig binnenspannende borgveren plaatsen of verwijderen.


Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten tangen van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort tangen we allemaal voor u hebben.

 

Tangen, welke soorten zijn er allemaal? 

Als het aankomt op uw werkplaats of garage, dan wilt u natuurlijk de beschikking hebben over een uitgebreid assortiment aan de beste artikelen. Verschillende gereedschappen, onderdelen en toebehoren maken uw werkplaats compleet. Wat dit betreft bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij zijn uw aanbieder als het aankomt op automotive onderdelen en automotive gereedschap. Dit betekent dat wij vrijwel alles in ons assortiment aanwezig hebben wat u maar nodig zou kunnen hebben. Vanzelfsprekend is dan dat misschien wel één van de meest basale gereedschappen bij ons ruim vertegenwoordigd is. Als u op zoek bent naar tangen, dan vindt u deze bij ons. En ook in deze kunt u gebruik maken van de vele voordelen die u worden aangeboden door Trailer And Tools.

Tangen

Een tang is een gereedschap dat gebruikt wordt om iets vast te grijpen of iets door te knippen. Met een tang kan je een voorwerp verbuigen of platknijpen. Een tang bestaat uit twee hefbomen die verbonden zijn door een scharnier, dit scharnier is het steunpunt. En hierdoor lijkt een tang een beetje op een schaar.

Er zijn verschillende soorten tangen. Een soort hiervan is een buigtang. Met deze tang kan je in een voorwerp grijpen en een voorwerp verbuigen.
Een combinatietang kan worden gebruikt voor zowel het verbuigen van voorwerpen als het knippen van ijzerdraad en dunnen oppervlakten.
Een krimptang wordt gebruikt voor montage van adereindhulzen en kabelschoenen
De nijptang wordt ook wel een trektang genoemd. De nijptang is oorspronkelijk bedoeld op spijkers uit te trekken. Maar sommigen gebruiken het ook wel om draad mee te knippen.
Een waterpomptang is oorspronkelijk een loodgietersgereedschap, dit blijkt ook uit de naam.
Maar desondanks wordt de waterpomptang door veel andere vaklieden  ook gebruikt.Dit komt door zijn veelzijdigheid en er kan veel kracht mee uitgeoefend worden.

Maak uw werkplaats compleet

Een brede verscheidenheid aan tangen kunt u dus bij ons terugvinden. Of het u nu gaat om een losstaande griptang, kniptang of een geheel andere, u vindt het in ons assortiment. Ook in deze maken wij een strenge selectie als het aankomt op de kwaliteit. Zo weet u zeker dat u ongeacht uw keuze jaren en jaren plezier zult hebben van de bij ons bestelde artikelen. Van een complete tangen set tot een zeer praktische en stevige gereedschapskist heeft u bij ons alle vrijheid om uw keuze af te stemmen op uw wensen en natuurlijk uw budget.

Betaal niet teveel

Niet alleen hebben wij een zeer breed en divers assortiment voor u, ook hanteren wij een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook stelt deze ruime voorraad ons in staat om uw bestelling snel af te handelen. U kunt dus snel aan de slag. Weet u niet goed welke van de door ons aangeboden artikelen het beste bij uw situatie passen? Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies.

Review toevoegen
borgveertang, seegringtang, seegerring tang, tangen, tang borgveren, borgringtangen, seegerring tang, tang borgveren, tang

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen