Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox
25% KORTING
Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox
Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox
Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox

Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox

MERK: Stabilo

Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox (AANH-05961).


Artikelnummer:AANH-05961 Verzendkosten:€ 15,00 EAN:8717296500825

Adviesprijs € 120,00
90,00 incl. BTW *
€ 74,38 excl. BTW
Voorraad: 2 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox (AANH-05961).

Afmetingen:

  • Afmeting: 610 x 420 x 450 mm (Lengte x Breedte x Hoogte)

Specificaties:

  • Materiaal: Kunststof, Polypropyleen spuitgieten
  • Kleur: Zwart
  • Waterdicht
  • Toepassing: onderbouw
  • De wand is goed beschermd tegen mechanische beschadigingen.
  • Bestand tegen extreme weersomtandigheden en UV- straling.
  • Bestand tegen temperaturen van -40 ° C tot 60 ° C

Professionele kunststof materiaalbox, gereedschapsbox. Zeer degelijk materiaal. Afsluitbaar middels ingebouwd cilinderslot. Kist is in principe voor onderbouw bedoeld, met deksel naar zijkant. Bij montage met deksel naar boven gericht, bestaat de kans op vollopen van de rand. Spatwater dicht door rubber afdichting. Deze kunststof disselkisten zijn reeds beproefd in de transportwereld en voldoen daar prima! Profi kwaliteit voor een gunstige prijs. Ideaal voor boottrailer en aanhangwagen om spanbanden, aanhanger netten en andere losse materialen veilig op te bergen. kunststof disselkisten/ gereedschapsboxen dienen altijd ondersteund te worden door een montagesteun of bijvoorbeeld de dissel.

Wat is een disselbak?

Een disselbak is een aparte altijd afsluitbare bak die is gemonteerd op de dissel van een vouwwagen, aanhanger of caravan. De disselbak is bedoeld om extra bagage mee te kunnen nemen en is vooral populair om er een campingkoelkast in op te bergen of er een gasfles in te plaatsen. Er bestaat ook een compacte campingfiets die in een gemiddelde disselbak van een caravan kan worden geplaatst nadat hij opgevouwen is.

Waar gebruik je een disselbak voor?

Een disselbak gebruik je om extra spullen in op te slaan. Denk aan spullen voor de aanhanger of eerder genoemde dingen. Vaak is een disselbak waterdicht, bij ons zijn ze allemaal waterdicht. Ook zit er een slot op waardoor je diefstal voorkomt.

Van welk materiaal word een disselbak gemaakt?

Kunststof:
Dit is het meest voorkomende. Kunststoffen disselbak is licht, en goedkoper dan aluminium.
Aluminium:
Dit is het meest beschermend en sterkste materiaal, maar is duurder dan kunststoffen disselbak.

Hoe bevestig je een disselbak?

Stap 1: Meet de afmetingen van uw dissel
Meet de exacte maten van uw dissel. Dit is belangrijk om de juiste montageset te selecteren. Maten worden aangegeven in hoogte x breedte.
Stap 2: Boor gaten in de disselbak
Boor aan beide kanten van de dissel gaten in de disselbak. Let op dat u zo boort dat de klemplaat precies om de dissel past en de bouten hier netjes op passen.
Stap 3: Bevestig opbergbox op de dissel
Nu gaan we de opbergbox / disselbak monteren op de dissel. Bevestig de montageset op de dissel en draai vast. Let op dat u de carroseriering aan de binnekant van de disselbak plaatst. 
vervolgens plaatst u onder de dissel de klemplaat en draait u de moeren strak aan zodat de box goed vast zit.

Waarom een disselbak gebruiken?

Nu heb je vast de vraag heb ik een disselbak echt nodig, is een aanhangwagen op eigenlijk niet genoeg? Een aanhangwagen kan genoeg zijn, maar lang niet voor iedereen. Er zijn veel voordelen te noemen voor het gebruik van een disselbak. Een voordeel kan zijn dat je spullen kan opbergen en zo ervoor zorgt dat je deze spullen minder snel kwijtraakt. Bijvoorbeeld wanneer je je aanhangernet even tijdelijk wilt opbergen. Een ander voordeel is dat een disselbak ook vaak waterdicht is en dit kan ook de spullen die je opbergt beschermen. Verder kan je deze bak ook op slot doen en zo zorg je er dus voor dat je spullen veilig zijn en niet worden gestolen. Een laatste voordeel kan zijn dat een disselbak een formaat heeft wat handig is in te delen in je aanhangwagen. De bak heeft geen vreemde vorm en er kunnen dus spullen op en om de bak geplaatst worden.

Welke merken zijn er te krijgen onder de aanhangerbakken en disselbakken? 

AL-KO, Sonderborg, Noviobox, De Haan, Profibox, Aalborg, Goteborg, Nordborg, Skanderborg, Viborg, Jamet disselbak,  Stabilo, Knott disselbak, 
 

Wij bij Trailer and Tools hebben een ruim assortiment aanhanger onderdelen. Door dagelijks gebruik kunnen aanhanger onderdelen defect raken die bepalend zijn voor de werking van uw aanhangwagen. Deze onderdelen kunt u bij ons op de webshop terug vinden. Zo zorgt u ervoor dat u uw aanhanger weer veilig kunt gebruiken. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze onderdelen. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.
 
Bron: Youtube

Review toevoegen
Disselbak Stabilo - 610mm x 420mm x 450mm - Aanhangerbox - Opslagbox

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen