Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA
31% KORTING
Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA
Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA
Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA
Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA
Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA

Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA

MERK: ASTA/SATRA

Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA (AUTM-08385).


Artikelnummer:AUTM-08385 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5903246521146

Adviesprijs € 32,50
22,50 incl. BTW *
€ 18,60 excl. BTW
Voorraad: 5 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA (AUTM-08385).

Een 3-delige flexibele slangklemtang set van Trailer and Tools. Professionele tangen voor het krimpen van flexibele slangklemmen. Wordt gebruikt bij het vervangen van thermostaten zonder de koelvloeistof uit de auto af te tappen. Ze hebben een automatische vergrendelingspal die zorgt voor een veilige grip in elke positie. Zware zwenkbekken om parallel knijpen te garanderen.


Kan worden gebruikt op rem- en brandstofleidingen, verwarmings- en radiatorslangen, enz.


Inhoud:
 

  • Tang: Opening 18 mm, length 205 mm
  • Tang: Opening 20 mm, length 250 mm
  • Tang: Opening 32 mm, length 310 mm


Wat is een koelwaterslang klemtang? 


Een tang die wordt gebruikt om koelwaterslangen af te klemmen staat bekend als een "koelslangklemtang" of "afklemtang voor koelwaterslangen". Deze tangen zijn speciaal ontworpen om de koelslangen tijdelijk af te sluiten, bijvoorbeeld wanneer je het koelsysteem moet openen voor onderhoud of reparaties.

Deze tangen worden vaak gebruikt in situaties waarin je wilt voorkomen dat er koelvloeistof lekt wanneer een slang wordt verwijderd. Door de koelslangklemtang op de slang te plaatsen, knijpt de tang de slang dicht, waardoor de doorstroming van de vloeistof wordt gestopt.

Het gebruik van een geschikte afklemtang voor koelwaterslangen is belangrijk om de integriteit van het koelsysteem te behouden en morsen van koelvloeistof te minimaliseren tijdens onderhoudswerkzaamheden. Deze tangen zijn meestal ontworpen om eenvoudig te gebruiken en kunnen snel worden aangebracht en verwijderd. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten om te passen bij de diverse diameter van koelwaterslangen in voertuigen en andere toepassingen.
Bron: Youtube 


Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten tangen van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort tangen we allemaal voor u hebben.

 


Wat is een Slangklemmen tang? 

 
Met een slangklem kunt u een slang vastklemmen op de aansluitpunten. Dit is vooral handig voor zaken als tuinslangen en caravans. Het is prettig dat wanneer u gebruik maakt van slangklemmen, u ze ook weer los kunt maken, mocht dat nodig zijn. Zeker in een caravan kan het zijn dat u na verloop van tijd daar toch bij wilt kunnen. Neem daarom een slangklem met schroef, die zelfs in een kleine ruimte gemakkelijk open en dicht te maken is. Dan is nu alleen de vraag: waar haalt u dit type slangklemmen van goede kwaliteit, maar wel voor een eerlijke prijs?
 


Hoe kom ik aan een Slangklemmen tang? Bestel het bij Trailer And Tools

 
Wanneer u op zoek bent naar slangklemmen komt u gelukkig al snel terecht op de website van Trailer And Tools. Wij zijn een expert in het verkopen van automotive gereedschappen en onderdelen, maar ook kunt u bij ons terecht voor werkplaatsinrichting en algemene gereedschappen. Dus ook wanneer u op zoek bent naar slangklemmen voor uw caravan of motor bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment slangklemmen en andere onderdelen voor uw project.
 


Wie is Trailer And Tools?

 
Naast dat u snel en eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen in onze webwinkel op onze website, kunt u er ook voor kiezen om in ons ruime winkelpand in Hengelo uw onderdelen te kopen. Wij kiezen ervoor om een winkelpand aan te houden, omdat wij persoonlijk contact met onze klanten belangrijk vinden. U merkt dit ook in het feit dat wij altijd beschikbaar zijn om uw (technische) vragen te beantwoorden, zowel via de e-mail als in onze winkel. Kom dus vandaag nog naar Trailer And Tools. U vindt bij ons de slangklemmen, maar ook al het andere gereedschap en de onderdelen die u nodig heeft voor uw project.
Review toevoegen
Flexibele slangklem tang set met waterslang stop klem - 3 delig - SATRA

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen