Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY
24% KORTING
Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY
Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY

Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY

MERK: TVARDY

Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY (GERE-04263).


Artikelnummer:GERE-04263 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477171598

Adviesprijs € 16,50
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 4 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY (GERE-04263).

Een combinatie tang van Trailer and Tools perfect voor het uitvoeren van alle soorten werkzaamheden aan laagspanningsinstallaties. Ideaal voor het knippen van kabels en zachte en harde draad.


Specificaties:
 

  • Ergonomische meercomponentenhandgreep
  • Effectieve isolatie tot 1000V
  • Bedoeld voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan laagspanningsinstallaties
  • Lengte 200 mm
  • Hoogwaardig chroom-vanadium (CrV) gelegeerd staal
  • Certificaat: VDE 1000V
  • Materiaal: 60CRV-staal
  • Hardheid: 58HRC


Wat is een combinatietang? 

De combinatietang is een tang die, zoals de naam al aangeeft, een aantal functies in zich verenigt. In volgorde van punt naar scharnier heeft de tang: Een geribbeld gedeelte, vlak sluitend. Hiermee kunnen kleine dingen stevig vastgehouden worden. Een boogvormig geribbeld gedeelte voor een goede grip op ronde dingen als assen en buizen. Een gedeelte met scherp geslepen snijkanten om verschillende soorten draad, zoals koperdraad en ijzerdraad door te knippen. Boven en onder het scharnierpunt zitten inkepingen waarmee ook draad geknipt kan worden, maar met meer kracht. Om hiermee te kunnen knippen moeten de inkepingen van beide scharnierhelften recht tegenover elkaar staan. Dat is zo als de tang geopend is. De inkepingen bepalen de maximale dikte van het draad.


Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten tangen van Trailer and Tools. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort tangen we allemaal voor u hebben.
 


Tangen, welke soorten zijn er allemaal? 

Als het aankomt op uw werkplaats of garage, dan wilt u natuurlijk de beschikking hebben over een uitgebreid assortiment aan de beste artikelen. Verschillende gereedschappen, onderdelen en toebehoren maken uw werkplaats compleet. Wat dit betreft bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij zijn uw aanbieder als het aankomt op automotive onderdelen en automotive gereedschap. Dit betekent dat wij vrijwel alles in ons assortiment aanwezig hebben wat u maar nodig zou kunnen hebben. Vanzelfsprekend is dan dat misschien wel één van de meest basale gereedschappen bij ons ruim vertegenwoordigd is. Als u op zoek bent naar tangen, dan vindt u deze bij ons. En ook in deze kunt u gebruik maken van de vele voordelen die u worden aangeboden door Trailer And Tools.


Tangen

Een tang is een gereedschap dat gebruikt wordt om iets vast te grijpen of iets door te knippen. Met een tang kan je een voorwerp verbuigen of platknijpen. Een tang bestaat uit twee hefbomen die verbonden zijn door een scharnier, dit scharnier is het steunpunt. En hierdoor lijkt een tang een beetje op een schaar.

Er zijn verschillende soorten tangen. Een soort hiervan is een buigtang. Met deze tang kan je in een voorwerp grijpen en een voorwerp verbuigen.
Een combinatietang kan worden gebruikt voor zowel het verbuigen van voorwerpen als het knippen van ijzerdraad en dunnen oppervlakten.
Een krimptang wordt gebruikt voor montage van adereindhulzen en kabelschoenen
De nijptang wordt ook wel een trektang genoemd. De nijptang is oorspronkelijk bedoeld op spijkers uit te trekken. Maar sommigen gebruiken het ook wel om draad mee te knippen.
Een waterpomptang is oorspronkelijk een loodgietersgereedschap, dit blijkt ook uit de naam. Maar desondanks wordt de waterpomptang door veel andere vaklieden ook gebruikt. Dit komt door zijn veelzijdigheid en er kan veel kracht mee uitgeoefend worden.


Maak uw werkplaats compleet

Een brede verscheidenheid aan tangen kunt u dus bij ons terugvinden. Of het u nu gaat om een losstaande griptang, kniptang of een geheel andere, u vindt het in ons assortiment. Ook in deze maken wij een strenge selectie als het aankomt op de kwaliteit. Zo weet u zeker dat u ongeacht uw keuze jaren en jaren plezier zult hebben van de bij ons bestelde artikelen. Van een complete tangen set tot een zeer praktische en stevige gereedschapskist heeft u bij ons alle vrijheid om uw keuze af te stemmen op uw wensen en natuurlijk uw budget.


Betaal niet teveel

Niet alleen hebben wij een zeer breed en divers assortiment voor u, ook hanteren wij een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook stelt deze ruime voorraad ons in staat om uw bestelling snel af te handelen. U kunt dus snel aan de slag. Weet u niet goed welke van de door ons aangeboden artikelen het beste bij uw situatie passen? Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies.

Review toevoegen
Geïsoleerde combinatietang - 200mm - Tang - GS en VDE keuring - TVARDY

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen