ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep
29% KORTING
ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep
ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep
ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep

Ketting met haak, lengte van 310mm, maat 5/16"

Haak met klep en ketting, Ketting Koppeling, Borketting, Ketting met haak. Deze haak is uitgerust met een ketting en veiligheid klep voor het losmaken van de hijsdraad stroppen, ketting of kabel waaro


Artikelnummer:WERK-00270 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423653378327

Adviesprijs € 17,50
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 16 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Haak met klep en ketting, Ketting Koppeling, Borketting, Ketting met haak.
  

  • Maat Haak : 5/16"
  • Totale lengte : 31 cm
  • Deze haak met ketting komt ook voor bij de inklapbare werkplaatskraan.
Motorkraan haak , Haak met klep Deze motorkraan haak word gebruikt als hulpmiddel voor het grijpen en heffen van lasten met behulp van een motorkraan bijvoorbeeld. Deze haak is uitgerust met een ketting en veiligheid klep voor het losmaken van de hijsdraad stroppen, ketting of kabel waarop de belasting wordt bevestigd. Deze motorkraan haak heeft een lengte van 110 mm ofwel 11 cm een breedte van 70 mm ofwel 7 cm en een totale lengte van 310 mm ofwel 31 cm met een draag capaciteit van 2000 kg ofwel 2 ton.


Trailer and Tools heeft een groot assortiment aan verschillende ijzerwaren, hieronder een overzicht:
   


Kettingen ijzerwaren

Wanneer u op zoek bent naar een ketting, dan bent u over het algemeen op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Daarnaast is het prettig als u een ketting kunt aanschaffen op de lengte die u nodig denkt te hebben. Een te korte ketting is natuurlijk niets waard, en bij een te lange ketting zitten er toch schakels in de weg. Gelukkig kunt u ook bij Trailer And Tools uw kettingen per strekkende meter kopen. Op die manier kunt u zelf bepalen hoe lang de ketting is die u koopt. Naast dat u eenvoudig de juiste lengte ketting kunt kopen bij Trailer And Tools, heeft u ook een ruime keuze uit verschillende kettingen. Voor het lichte werk heeft u natuurlijk geen 10mm ketting nodig.


Trailer And Tools, uw expert in ijzerwaren

Wanneer u op zoek bent naar ijzerwaren, kom dan naar Trailer And Tools. Wij hebben een ruim assortiment ijzerwaren en bij ons vindt u de ijzerwaren, zoals kettingen, haken, oogbouten, etc. die u zoekt. Al deze producten kunt u makkelijk en snel bestellen in onze webwinkel, op een tijdstip dat het u uitkomt. Meestal lukt het ons om uw bestelling de volgende dag te bezorgen. Kijk dus eens rustig in onze webshop en bestel de materialen of gereedschappen die u nodig hebt. Ook uw werkplaatsinrichting kunt u via onze webshop bestellen.


Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Niet alleen hebben wij een zeer groot assortiment voor u om uit te kiezen, maar we hebben ook een grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen we u scherpe prijzen geven. Dus waarom teveel betalen? Een grote voorraad betekent ook dat we uw bestelling snel kunnen afhandelen en u uw bestelling snel in huis heeft. Maakt u gebruik van onze webshop of komt u langs in Hengelo? In onze grote showroom van 600m2 heeft u alle ruimte om onze producten eens van dichtbij te bekijken. Kom langs, de koffie staat voor u klaar.
Review toevoegen
ketting met haak, motorkraanhaak, haak, haak met ketting, haak met klep

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen