Lasmouwen, lashandschoen, lashandschoenen
12% KORTING
Lasmouwen, lashandschoen, lashandschoenen

Lasmouwen, Las mouwen, 1 paar, 50 cm, INE

MERK: INE

Lasmouwen, Las mouwen, 1 paar, 50 cm, INE (LASA-08839).


Artikelnummer:LASA-08839 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8024499460161

Adviesprijs € 40,00
35,00 incl. BTW *
€ 28,93 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Lasmouwen, Las mouwen, 1 paar, 50 cm, INE (LASA-08839).


Lederen mouw voor bescherming van de onderarm tijdens het lassen. Comfortabele pasvorm dankzij het elastiek in de manchet en de bovenkant.
Sluiting van klittenband.
 
  • Lengte = 50cm
 

Handschoenen

De naam zegt het als: lashandschoenen worden gebruikt tijdens het lassen. De handschoenen die u hier vindt hebben allen eigenschappen die nodig zijn tijdens het lassen. Zo zijn ze bestand tegen metaalvonken, zijn ze gemaakt van vlamvertragend materiaal, zijn ze isolerend tegen contact- en convectiehitte, beschermen ze tegen elektrische schokken en zijn ze altijd snij-, schuur-, scheur- en prikbestendig.   Las handschoenen zijn daarnaast altijd voorzien van een lange mouw. Naast alleen uw handen dienen uw onderarmen immers ook beschermd te worden. 

 

Wij hebben een groot assortiment aan lasbenodigheden en metaalbewerkings gereedschappen. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al deze producten,  als je op een categorie klikt dan kom je in deze omgeving terecht:
 

 

Waarom las handschoenen gebruiken?

Tijdens het lassen heb je handschoenen nodig die tegen extreme hitte en vrijkomende vonken bestand zijn. Deze speciale lashandschoenen zijn er in verschillende leersoorten en hebben vaak stiksels van Kevlar garen, die een sterke naad hebben en vlamwerend zijn. Afhankelijk van jouw lasklus kies je voor de meest geschikte handschoen. Zo bestaan er lange handschoenen die ook je polsen en onderarmen beschermen; ideaal als je je arm tijdens detailwerkzaamheden op het werkstuk wil laten rusten. Maar TIG lassen vraagt ook om andere handschoenen dan MIG/MAG lassen. Bij nauwkeurig TIG lassen moet je je vingers soepel kunnen blijven bewegen, terwijl je bij het grovere MIG/MAG lassen een dik gevoerde handschoen nodig hebt.
Review toevoegen
Lasmouwen, lashandschoen, lashandschoenen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen