Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson
33% KORTING
Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson
Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson
Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson
Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson

Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson

MERK: Benson

Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson (GERE-05257).


Artikelnummer:GERE-05257 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8719274346456

Adviesprijs € 15,00
10,00 incl. BTW *
€ 8,26 excl. BTW
Voorraad: 5 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson (GERE-05257).

Kleine letters, elektronische apparatuur en reparaties zullen professionals en hobbyisten niet meer in de weg zitten. Dit led vergrootglas is voorzien van 4 sterke led lichten waardoor alles onder het glas perfect zichtbaar wordt.
 

Ook werkzaamheden als breien en haken worden met dit led vergrootglas een stuk makkelijker gemaakt. Het led vergrootglas komt inclusief een koord voor om je nek waardoor je het mee kunt nemen naar iedere locatie.
 

Ideaal voor de professionals op kantoor en de hobbyisten die geen zin meer hebben om met half dichte ogen hun objecten te bekijken. Tevens is het led vergrootglas ook ideaal om in de avond uren tekst te lezen.


Specificaties:
 

  • Kleur: zwart
  • Vergroting: 3 x
  • Gewicht: 219 gram
  • Materiaal: ABS met fresnel-lenzen
  • Formaat: 29 × 20.5 × 11 cm (A4 formaat)
  • Werkt op 2 × AAA batterijen (niet inbegrepen)
 

Welke soorten loepen of vergrootglazen kennen we allemaal? 


-Borduurloep, borduurloupe:
Een borduurloep is over het algemeen groot en kan je om je nek hangen om hem op een makkelijke manier te gebruiken. Bij de luxe varianten zit er zelfs een lamp in waardoor je de werkzaamheden nog beter kunt bekijken. U kunt dan werkzaamheden op schoot uitvoeren, zoals borduren, breien, modelbouw, enz.

-Tafelloep, tafelloupe:
Bij langdurig gebruik van een loupe is het prettig om je handen vrij te hebben. En als de loep dan ook nog licht geeft, is het helemaal ideaal! Een loupelamp heeft een comfortabele grote lens is verkrijgbaar als tafelmodel maar ook met een stevige tafelklem. Ook wel loeplamp genoemd.

-Opzetloep, opzetloupe, ook wel leesloep genoemd:
Een opzetloep of standloep is handig als je je handen vrij wilt hebben. Ideaal voor kaartlezen of het bestuderen van technische tekeningen. Kleine standloupen worden ook wel dradentellers genoemd. Met een dradenteller kan je stoffen en vlakke oppervlakken zeer nauwkeurig bestuderen.
Je hebt ook speciaal lees linialen om deze over het te lezen artikel te schuiven.
Maar een leesloep kan ook gewoon een steelloep zijn die voor alle voorkomende vergrotingen gebruikt worden.

-Werkloep, werkloupe:
Een werkloep is een handig hulpmiddel om je handen vrij te hebben en tegelijkertijd heel precies te kunnen werken.
Werkloepen hebben vaak 2 of meer grijparmen om bijvoorbeeld te helpen bij  lassen,solderen en of onderdelen te lijmen.

- Bekerloep, bekerloupe:
Deze loepen worden veel gebruikt met het onderzoeken van insecten, bladeren en planten in de natuur. Deze loep heeft een beker met deksel zodat u eventueel ook het insect mee kunt nemen om te onderzoeken.

-Oculair loep, oculairloupe:
Deze loepen worden ook wel oogloepen, ooglens genoemd, dit is een lens waarmee je een waarneembaar beeld kan krijgen met het oog. Je kunt er de scherpte en diepte mee bepalen en zien.

-Triplet loep, tripletloupe:
Deze loupen worden in de edelsteen en juweliers branche veel gebruikt.
De triplet lens bestaat uit 3 lenzen die een betere zichtkwaliteit produceren dan de doublet lens. Het beeld van de triplet lens is gecorrigeerd voor 3 kleuren, en produceert weinig tot geen zichtbare veranderingen. Hoe hoger de vergroting, hoe natuurlijker en beter de echtheid van het beeld is.

-Doubletloep, doubletloupe:
Deze loupen worden gebruikt voor het echt fijne kleine werk.
De doublet inslagloep schuift u eenvoudig over de wijsvinger. Met de doublet kunt u de fijnste essentiële details van het te onderzoeken materiaal bestuderen.

-Fresnelloep, fresnelloupe:
Deze glazen en loepen worden veel gebruikt in vuurtorens, theaters, projectoren, beamers, en navigatieverlichtingen, inparkeerhulpen op auto's, in spiegelreflexcamera's etc.
voordeel van deze lenzen is dat je weinig materiaal nodig hebt om toch een groot beeld te krijgen, waardoor je een extreem gewichtsverlies hebt.
Eenvoudig gezegd bestaat een fresnellens uit een in concentrische ringen of schillen opgedeelde lens. Het is dus het concentreren van een grote bundel licht.
De kwaliteit bij het vergroten met dit soort lenzen wil wel eens iets minder zijn door de diffractie van het beeld, vervorming van het beeld.

-Handarbeitloep, handarbeitloupe ook werl loeplamp genoemd:
Bij langdurig gebruik en als je beide handen nodig hebt om je werkstuk te maken is deze loupe zeer prettig in gebruik.  Een loupelamp heeft een comfortabele grote lens is verkrijgbaar als tafelmodel maar ook met een stevige tafelklem. Je hoeft deze loep, loupe niet vast te houden.

-Zakloep, zakloupe: 
Een zakloep is opvouwbaar en een klein vergrootglas! Zakloepen worden ook gebruikt bij mensen die op survival gaan, om hier vuur mee te maken als de zon schijnt.


Een loep of een vergrootglas is een in een montuur gevat glas in de vorm van een sterk vergrotende (dus positieve) dubbelbolle of halfbolle lens of samenstelling van lenzen. De vergroting kan naargelang de noodzaak variëren van 2 tot zelfs 30 maal.
Review toevoegen
Leesloupe - A4 - Loep - Vergrootglas - Incl. 4 LEDS - Loupe - Benson

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen