Lijmspray - 500 ml - Vochtbestendig - Lijm - Bison
11% KORTING
Lijmspray - 500 ml - Vochtbestendig - Lijm - Bison

Lijmspray - 500 ml - Vochtbestendig - Lijm - Bison

MERK: Bison

Lijmspray - 500 ml - Vochtbestendig - Lijm - Bison (GERE-04491).


Artikelnummer:GERE-04491 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8710439015118

Adviesprijs € 22,50
20,00 incl. BTW *
€ 16,53 excl. BTW
Voorraad: 3


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Lijmspray - 500 ml - Vochtbestendig - Lijm - Bison (GERE-04491).

Bison lijmspray 2 in 1 is een contactlijm voor het verlijmen van grote oppervlakken. Hecht alternatief permanent of verwijderbaar. Geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen, ook geschikt voor styrofoam. De lijmspray heeft een gelijkmatig spuitpatroon en is een krachtige lijm applicatie. Het sproeiventiel verstopt niet.


Voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Tevens te gebruiken voor het verlijmen van decoratiematerialen, zoals: polyetherschuim/schuimrubber (kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen.

Specificaties:

  • Inhoud: 500 ml
  • Voor tijdelijke en permanente bevestiging
  • Makkelijk te gebruiken
  • Snel en sterk
  • Vochtbestendig
  • Voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen


Wij hebben een groot assortiment aan bouwgereedschappen, deze hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën. Hieronder kun je naar de specifieke producten als je op de link klikt:
 

Tape en Lijm

Het nemen van maatregelen in noodsituaties is eenvoudig als je Duct tape bij de hand hebt. Duurzaam, zelfdichtende Duct tape vindt u in het aanbod van Trailer And Tools. U kunt ermee sealen, of vasthouden, of versterken van bijna alles tijdens uw renovatie of fix-up projecten. Duct tape hecht op vrijwel elk oppervlak. Het creëren van waterdichte seals op oppervlakten, pijpen, dozen, of wat dan ook die een sterke afdichting nodig hebben is mogelijk. Gebruik het in uw huis of werk voor reparaties, zoals auto's, caravans en motoren. We hebben anti-slipplakband, normaal Ducktape, markeringstape, reparatietape en lijm in ons ruime assortiment.
Review toevoegen
Lijmspray - 500 ml - Vochtbestendig - Lijm - Bison

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen