opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede
20% KORTING
opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede
opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede
opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede
opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede

Opstaptrede verzinkt, 180 x 160 x 170mm (H x B x D)

Opstaptrede verzinkt, 180 x 160 x 170mm (H x B x D) (AANH-00540).


Artikelnummer:AANH-00540 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423656653629

Adviesprijs € 25,00
20,00 incl. BTW *
€ 16,53 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Opstap opbouw opklapbaar (AANH-00540).

 
  • Afmeting H x B x D = 180 x 160 x 170 mm
  • Verzinkt
 
Een bestelwagen is nog comfortabeler met een opstaptrede of bumperopstap, die u op een aangename manier ondersteunt bij het in- en uitstappen van de laadruimte. De instaphoogte van uw bestelwagen kan te hoog zijn, waardoor dat de belasting op uw gewrichten bij het in- en uitstappen te groot wordt. Met een opstaptrede of bumperopstap halveert u de staphoogte en wordt het laden en lossen een stuk minder zwaar. De afmeting van deze opstaptrede is 180 x 160 x 170 mm ofwel 18 x 16 x 17 cm. (H x B x D)

Wilt u naast accessoires voor de caravan nog meer benodigdheden aanschaffen? Op onze webshop kunt u ook terecht voor onder andere CEE stekkers en contra stekkers.
 

Wat is een caravan opstapje?

Meestal is de ingang van de caravan net iets te hoog om makkelijk in te stappen. Daarom is er een opstapje om het in twee stapjes te doen. Het is eigenlijk een tussenstapje om een stuk comfortabeler in te stappen en je rug te besparen tegen rugklachten door een te hoge instap. Soms heeft een caravan al vanzichzelf een uitschuifbaar opstapje maar dat maakt de caravan natuurlijk een stukje duurder.
 

Wat is een uitklapbare opstaptrede?

Een uitklapbare opstaptrede moet je monteren aan je caravan vast dus je hebt hem altijd bij je. Het heeft ongeveer dezelfde werking als een normaal opstaptrapje alleen deze wordt vast aan gemaakt aan de caravan en is niet makkelijk af te nemen.
 

Wat is een handslinger?

Een handslinger van een caravan wordt gebruikt om handmatig de poten van de caravan uit te draaien. Het is ook mogelijk om het automatisch te doen met een boormachine als je daar een 19 mm zeskantdop op zet.
 

Wat is een caravanspiegel?

Als je met een caravan gaat rijden dan heb je altijd minimaal  1 caravan spiegel nodig om aan de wet te voldoen. De spiegels moeten volgens de wet een stukje verder uitsteken dan dat de caravan uitsteekt ten opzichte van de auto. De caravanspiegel is bedoeld om het verkeer achter je in de gaten te houden. De normale spiegel die aan de auto is bevestigt is genoeg om het verkeer naast je te bekijken. Je kan zien dat de spiegel goed hangt doordat de lijn van de weg in het midden staat van de spiegel.
 

Heeft u onderdelen of accessiores voor uw caravan nodig? 

Wij kunnen u verder helpen.
Wij bij Trailer and Tools hebben een ruim assortiment aanhanger onderdelen. Door dagelijks gebruik kunnen aanhanger onderdelen defect raken die bepalend zijn voor de werking van uw aanhangwagen. Deze onderdelen kunt u bij ons op de webshop terug vinden. Zo zorgt u ervoor dat u uw aanhanger weer veilig kunt gebruiken. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze onderdelen. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.

Review toevoegen
opstaptrede, opstap trede, opstap, opstapje, opstap opbouw, trede

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen