Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair
19% KORTING
Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair
Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair
Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair

Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair

MERK: Zion Air

Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair (LUCH-08436).


Artikelnummer:LUCH-08436 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720028092284

Adviesprijs € 180,00
145,00 incl. BTW *
€ 119,83 excl. BTW
Voorraad: 2 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair (LUCH-08436).

Deze ZionAir naaldbikhamer en luchtbeitel set is voor allerlei verschillende werkzaamheden inzetbaar. Het apparaat bestaat namelijk uit een naaldbikhamer en een luchtbeitel. Hierdoor is deze geschikt voor onder anderen het verwijderen van lasslakken, verf en roest.


Het is eenvoudig om te wisselen tussen de naaldbikhamer en beitel. Tevens is de set voorzien van een snelwisselkop voor de beitels, een ergonomisch handvat om het apparaat te bedienen met twee handen en een handige opbergkoffer.


De naaldbikhamer beschikt over 19 naalden en de beitel over 5 verschillende beitels.

Specificaties:

 • Slag = 67mm
 • Toerental = 2200rpm
 • Gemiddeld luchtverbruik = 85L/min
 • Aantal naalden = 19
 • Diameter naalden = 3mm
 • Aantal beitels = 5
 • Aansluiting beitels = hexagon
 • Luchtaansluiting = 1/4" (insteektule inbegrepen)
 • Werkdruk = 6,3 bar
 • Aanbevolen luchtslang = 10mm binnen diameter (3/8")


Het ogegeven luchtverbruik is aangeduid bij een druk van 6,3 bar. De luchtopbrengst bij compressoren wordt gemeten bij omgevingsdruk, deze 2 waardes zijn dus niet met elkaar te vergelijken. 

Wat is een naaldbikhamer?

Een naaldbikhamer wordt over het algemeen pneumatisch aangedreven. Dit houdt in dat dit gereedschap werkt door middel van perslucht. Om met een naaldbikhamer aan de slag te gaan heeft u dus een compressor nodig. Een naaldbikhamer werkt gemiddeld met een luchtdruk van 6,3 bar en heeft een verbruik van gemiddeld 113 liter per minuut. Wanneer u een naaldbikhamer aanschaft is het verstandig hier goed naar te kijken, zodat u zeker weet dat u een geschikte compressor gebruikt.

Hoe werkt een naaldbikhamer?

Wanneer u een naaldbikhamer gaat kopen, zult u zien dat u keuze heeft uit verschillende soorten naaldbikhamers met verschillende soorten naalden. Wanneer u hier in een keuze heeft gemaakt, rest nog het kiezen van de juiste naalden. Voor materialen met een harde textuur kunt u het beste gaan voor beitel-tip naalden. Moet u op een kleiner gebied veel kracht zetten? Dan zijn wees-getipt naalden de beste keus. Met deze naalden verwijdert u eenvoudig corrosie, lasslakken, verf en roest van verschillende harde metalen.

Wat zijn de meest voorkomende naaldbikhamers?

De twee meest gebruikelijke naaldbikhamers zijn die met een rechte as en naaldbikhamers met een pistoolgreep. De vorm van de naaldbikhamer heeft invloed op de manier waarop u het gereedschap gebruikt. Een naaldbikhamer met een pistoolgreep is gunstig wanneer u veel neerwaartse kracht moet uitoefenen. Het bereik van het gereedschap is echter minder goed.
Deze naaldbikhamers zijn dus geschitk wanneer u veel kracht moet uitoefenen op eenvoudig bereikbare plekken. Wanneer u te werk wilt gaan op plekker die moeilijker bereikbaar zijn, doet u er verstandig aan om een naaldbikhamer met een rechte as te gebruiken.

Waarvoor gebruik je een bikhamer?

Een naaldbikhamer op lucht is ideaal voor het verwijderen van roest, restjes en vieze plekken op ongelijke oppervlakten van machines en dergelijke.

Luchtgereedschap

Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 

Wat is luchtgereedschap?

Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 

Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 

Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?

 • Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
 • Luchtgereedschappen zijn erg veilig
 • Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
 • Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.

Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we allemaal voor u hebben.
 
Review toevoegen
Pneumatische naaldbikhamer en luchtbeitel - 2 in 1 - Zionair

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen