pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine
21% KORTING
pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine
pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine
pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine
pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine
pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine

Pneumatische polijstmachine 76mm, Poetsmachine, Zionair

MERK: zionair

Pneumatische polijstmachine 76mm, Poetsmachine, Zionair (LUCH-00238).


Artikelnummer:LUCH-00238 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:8720028092178

Adviesprijs ‚ā¨¬†140,00
110,00 incl. BTW *
‚ā¨¬†90,91 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Pneumatische polijstmachine 76mm, Poetsmachine, Zionair (LUCH-00238).


Deze ZionAir pneumatische polijstmachine is een krachtige machine met een compact design en een excentrische draairichting. Het apparaat kan ook als schuurmachine gebruikt worden, met behulp van optionele schuurschijven. Word geleverd in een kunststof opbegdoos met foam inlay.


De set bestaat uit:
 

 • Polijstmachine
 • Velcro steunschijf
 • Zachte polijstpad wit
 • Harde polijstpad oranje
 • Wollen polijstvacht


Specificaties:
 

 • Diameter steunschijf = 76mm
 • Onbelast toerental = 2500rpm
 • Gemiddeld luchtverbruik = 113L/min
 • Luchtaansluiting = 1/4" (insteektule inbegrepen)
 • Werkdruk = 6,3 bar
 • Aanbevolen luchtslang = 10mm binnen diameter (3/8")


Het opgegeven luchtverbruik is aangeduid bij een druk van 6,3 bar.
De luchtopbrengst bij compressoren wordt gemeten bij omgevingsdruk, deze 2 waardes zijn dus niet met elkaar te vergelijken. 


Wat is een pneumatische polijst machine?

De compacte pneumatische polijst machine is ideaal voor het polijsten compounderen en het aanbrengen van autolak. De polijst machine heeft een ergonomische pistool greep voor een comfortabele bediening en heeft een compacte maar krachtige luchtmotor om zelfs zware polijst klussen aan te kunnen.

Hoe te gebruiken?

 1. Bereid uw auto voor op het polijsten
Het eerste dat u moet doen, is uw auto schoonmaken voordat u gaat beginnen, zodat u vlekkeloos begint. Dit moet je doen omdat het kleinste stukje vuil of puin dat op de lak achterblijft, uiteindelijk over de laag van uw auto kan krassen en dat zou natuurlijk zonde zijn. Als de auto uiteindelijk schoon is, droogt u de auto helemaal af met bijvoorbeeld een microvezeldoek of een professionele droog doek. Daardoor kan de lak beter blijven zitten.
 1. Breng de autolak aan
Als je naar een polijst machine kijkt, zou je bovenaan een polijstkop moeten zien. Breng een enkele klodder aan op de polish aan op de polijstkop en verdeel de polish vervolgens over het te polijsten gebied. Dit zorgt ervoor dat het gebied wordt ingesmeerd, omdat een droge polijst machine schade aan uw lak kan veroorzaken.
 1. Begin met het polijsten van de auto
Plaats de pad  op de lak en zorg ervoor dat de machine op een langzame stand staat. Gebruik vervolgens de buffer om de polish over het gebied te verspreiden.
Draai nu de machine op de gewenste snelheid dit hangt af van het merk dat u gebruikt, dus volg de instructies op de fles. Oefen gelijkmatige druk uit op de lak, druk de polijstschijf lichtjes aan maar niet te hard zodat er niks beschadigd.
 1. Werk in kleine gedeeltes
Beweeg de polijstschijf langzaam over de plek in cirkelvormige bewegingen om een waaseffect te vormen. Het kan zijn dat u plekken een paar keer over moet doen.
 1. Werk af met een polijstdoek
Na het polijsten moet je de lak afnemen met een daarvoor geschikte polijstdoek.

 

LUCHTGEREEDSCHAP

Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 
 

Wat is luchtgereedschap?

Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 
 

Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 

Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines.
 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?

 •  Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
 • Luchtgereedschappen zijn erg veilig
 • Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
 • Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.
 

Een Drukregelaar of Reduceerventiel: 

Wanneer je luchtdrukgereedschap met een te hoge werkdruk gebruikt, slijt je gereedschap sneller en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met een drukregelaar of reduceerventiel kun je de werkdruk gemakkelijk instellen en vasthouden. Doordat de toevoer van luchtdruk constant is, kan het aangesloten gereedschap bovendien optimaal zijn werk doen. Drukregelaars zijn te gebruiken met een compressor. Aflezing van de regelaar is in MPa en Psi.  

Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we allemaal voor u hebben.
 
Review toevoegen
pneumatische polijstmachine, polijster, polijst machine, polijstmachine

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen